arkadaşlar ne zamandır yazıcam bir türlü vakit bulamıyordum. ben james bond serisinin yeni filminin türkiyedeki çekimlerinden çok rahatsızım, eminönündeki çekimleri haberlerden seyretmişsinizdir mutlaka, o gösterdikleri sizce türkiyemi, çok kötü bir görüntü, türkiyenin reklamı oluyormuş! ne reklamı arkadaş, geri kalmış ülkeler gibi göstermeye çalışıyorlar türkiyeyi, sanki istanbul değil, fas.. buna nasıl izin veriyorlar, neden izin veriyorlar! hele balattaki çekimler.. sokaklara gerilmiş çamaşır ipleri üzerinde çamaşırlar.. bunlar türkiyede yok değil tamam ama çok az.. ama bu filmi seyredenler türkiyeyi böyle tanıyacak.. lost dizisindede yapmışlardı bunu, seyreden varmı bilmiyorum, adamı çöl gibi bir yerde arap kıyafetleri içinde haydutlat durduruyor, adam arapça biliyormusunuz diyor, bakıyor ses yok türkçe biliyormusunuz diyor.. bunu kasten yapıyorlar, böyle tanıtmaya çalışıyorlar.. ve bizim hiç sesimiz çıkmıyor. bence devlet buna izin vermemeliydi!!! keşke karşı çıkabilsek, keşke sesimizi duyurabilsek.. ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan çokkkk..