Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu jaluzi perde kullananlar yada fikir sahibi olan bayanlar....

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

efeim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
282
353
arkadaşlar nasipse kendi evime taşınıyorum yaza... salon perdesi büyük bir soruna dönüştü şimdiden kafamda...salonumuz çok büyük 35m2 ve kare bir salon koltukların karşısında siyah yere kadar cam hemen yan tarafında baya büyük yemek bölümün olacağı yerde 2.5mt civarı uzunluğunda yine balkona açılan sürgülü bir kapımız var ayrıca iki pencere arasında tam binanın köşeside 80e 80 gibi tahminim yarım cam var yani boydan değil bu arada petek yok yerden ısıtma bu şekilde bir salona nasıl bir perde olur klasik birşey istemiyorum tül vs değişik olmalı koltuklarımızı yeni aldık iki renkli ve puzzle tarzı istersek ortadan ayrılabiliyor renkler yan yana geliyor ve koltukların tek köşesi biraz oval resim ekleyebilrsem eklicem bu tarz spor bir oda da jzluzi nasıl olur bu arada iki küçük çocukta olucak evde kullanan memnun olan resim ekleyebilecek yada fikri olan varsa yardım edebilir mi?

jaluziler biraz sıkıntılı canım hem toz tutuyor hemde temizliği zor oluyor.. kirada oturduğum evde sırf beyaz eşyalarım metalik gri diye mutfak camında metalik jaluzi kullanmıştım sıkıntı yaşamıştım... spor dursun dersen zebra tavsiye ederim ama büyük camlara en çok yaşıtırdığım perde kravuze perde.................. bizde ev aldık taşındık salonda 2,5x3 m iki büyük cam var oraya kravuze yaptırdım... mutafa siyah beyaz ip perde... diğer odalara zebra kullandım.............çok memnunum hepsinden...inşallah yardımcı olabilmişimdir... güle güle oturunn:KK16:

jaluziler biraz sıkıntılı canım hem toz tutuyor hemde temizliği zor oluyor.. kirada oturduğum evde sırf beyaz eşyalarım metalik gri diye mutfak camında metalik jaluzi kullanmıştım sıkıntı yaşamıştım... spor dursun dersen zebra tavsiye ederim ama büyük camlara en çok yaşıtırdığım perde kravuze perde.................. bizde ev aldık taşındık salonda 2,5x3 m iki büyük cam var oraya kravuze yaptırdım... mutafa siyah beyaz ip perde... diğer odalara zebra kullandım.............çok memnunum hepsinden...inşallah yardımcı olabilmişimdir... güle güle oturunn:KK16:

saol canım sende güle güle otur... cevap verdiğin içinde teşekkürler temizliği fazla takmıyorumda ben kullanım olarak birde yere kadar cam onu çok takıyorum zebra yine cam yere kadar olduğu için görüntü nasıl olur onu düşünüyorum aslında pratik tek bir parçayla iki işi görüyorsun...kruvazede düşünmedim ....peki japon perde hakkında bilgin var mı kullanan tanıdığın filan...resim eklemeyi beceremiyorum koltukları ekleyecektim ama olmadı...

saol canım sende güle güle otur... cevap verdiğin içinde teşekkürler temizliği fazla takmıyorumda ben kullanım olarak birde yere kadar cam onu çok takıyorum zebra yine cam yere kadar olduğu için görüntü nasıl olur onu düşünüyorum aslında pratik tek bir parçayla iki işi görüyorsun...kruvazede düşünmedim ....peki japon perde hakkında bilgin var mı kullanan tanıdığın filan...resim eklemeyi beceremiyorum koltukları ekleyecektim ama olmadı...

zebra çok kullanışlı onu tavsiye ederim. ayrıca güneşlik gibi bi stora gerek kalmaz böylece. jaluzi sıkıntılı.... japon perde yanlara değil mi fon olarak yani kız kardeşim kullanıyor ben gerek görmedim bi ara düşündüm vazgeçtim daha sonra.. perdecilerde modası geçti gibi birşeyler söyledi ben öyle düşünmüyorum eğer duvarlar boş kalıyorsa kenarlarda kanat perde yerine japon perde çok daha şık oluyor.. onda da çift kat kumaş dik durması için ve tek renk tavsiye ederim desenli olması.. kırçıllı kumaşlar şık duruyor japon perde de bilgin olsun.....spor dediğin için simli demiyorum ama biraz daha klasiğe dönersen o kırçıllı kumaşların simli olanları var abartılı değil parıltılı duruyor sadece.....

X