- 20 Eylül 2020
- 128
- 116
- 18
- 27
- Konu Sahibi Slinderwomen
Merhaba. Jack Russell yavru köpek sahiplenmek istiyorum. Bilen sahip olan varsa yorum yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımefendi çok yapıcı bir yorumda bulunmuşsunuz gerçekten teşekkür ederim. Genelleme yapmak evet çok doğru değil ne yazık ki, üstteki yorumlar gibi bir sürü negatif yorum geldi. Bazılarının yorumları hakarete dayandığı için hesapları bile kapatıldı. Bu konuyu açalı bayağı oluyor... Jack Russell köpeklerine karşı ayrı bir hassasiyetim var küçükken de sahiplenip bakmıştım huylarını sularını iyi bilirim yani. Bundan yaklaşık bir buçuk ay önce bir Jack Russell köpeği sahiplendim, tam bir yaramaz :) hiçbir şeyi eksik olmuyor, çok güzel bakılıyor. Bunları üstteki olumsuz yorum yapan arkadaşlar için söylüyorum. Müstakil bir evde yaşıyorum ve köpüş gerçekten emin ellerde. Kendine her konuda güvenen ve sevgi, ilgi verebileceğine inanan herkes hayvan sahiplenmeli bence. Sağlıcakla kalın..Ne ön yargılı yorumlar yapmışsınız.
İnsan her hareketiyle kendini gösterir. Ön yargı ve anlayış eksikliği de cahilliktir.
Köpek bakan herkes bilir. Her köpek apartmanda beslenemez. Bununla birlikte kimse de müstakil bahçeli bir evde oturmak varken apartmanda yaşamak istemez.
Alıp apartman dairesine kangal sokamazsınız. Hem hayvana yazıktır hem komşular rahatsız olur.
Bazısının çalışma şartları büyük ırk köpeğe bakmak için uygundur bazısı küçük ırka bakacak şartlara sahiptir. Siz bakabiliyorsunuz diye herkes bakabilecek şartta olmak zorunda değil.
Cinsine göre alırsanız iyi bir anne vs olamazsınız yazmışsınız. Neden?
Jack Russel olunca mamasına suyuna veteriner kontrolleri ne dikkat etmeyecek mi? Oyun oynamayacak mı onunla? Maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamayacak mı? Jack Russel bakarken sokak hayvanlarına yardım edemez mi bir insan? Bu ne ön yargı böyle? Yazık