J. K. Rowling - Harry Potter and the Deathly Hallows (Ingilizce)

Kuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
2.027
13
Harry Potter and the Deathly Hallows

Ölümcül Takdis (İngilizce)
Harry Potter 7
(Deathly Hallows - J. K. Rowling)

Harry Potter and the Deathly Hallows 21 Temmuz 2007 tarihinde yayınlanacak Harry Potter serisinin, Türkçe adının Harry Potter ve Ölümcül Takdis olacağı iddiaları yakın zamanda Türkiye dağıtıcısı Yapı Kredi Yayınları tarafından yalanlanan, yedinci ve son kitabıdır. Amerikan basımının kitap kapağını yine Mary GrandPre hazırlayacaktır. J.K. Rowling, resmi internet sitesinde, kitabın sonuyla ilgili olarak ipucu vermekten kaçındı ama seriye bir son verip vermemek konusunda bir ikilemde kaldığını yazdı. Hangi karakterin öleceğine dair spekülasyonlar yapılmaya başlandı. Seçenekler arasında Harry Potter da var.

Pdf formatinda, 1.3 Mb.

Delphin birbirinden guzel paylasimlarin onerilerin icin tsekkurler canim, emeklerine saglik, ama ben sorun var sanirim okumayi basaramadim hic, sevgilerimle

Delphin birbirinden guzel paylasimlarin onerilerin icin tsekkurler canim, emeklerine saglik, ama ben sorun var sanirim okumayi basaramadim hic, sevgilerimle

Selam canim simdi gördüm mesajini, anladigim kadariyla sende kitap okuma programi yok, ondan acamamissin. Verdigim linki arastir canim yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/e-kitap-nedir-okumak-icin-hangi-programlar-gerekir-t9244/index.html

Takildigin yer olursa bana ö.m ile bildir olur mu :1hug:

X