• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izsiz dikleştirme

beyazpapatya33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
483
394
53
Kizlar iki gun sonra gogus buyutme operasyonu+ gogus ucundan veya altindan protezin kondugu yerden ekstra bir kesi izi olmadan diklestirme (sanirim yontemin adi sikülar) ameliyati olacagim. Daha once bu operasyonu geciren var mi aranizda? Doktorum bu yontem senin icin yeterli diyor ama arastirdigim kadariyla lolipop yontemi kadar etkili degilmis.. kafam cok karisik :KK43: yardimlarinizi bekliyorum

Şimdi mantıken düşününce eğer meme ucu ya da altı etkili bir yöntem olsaydı lollipop yöntemini tercih etmezdi çoğu doktor..
Haklisin.. bu yontem zaten hafif sarkmalari toparliyor. Gorustugum cogu dr sadece protez dedi kimi diklestirme sart dedi. Doktorum da bu yontemi tercih etti. E gel de kafan karismasin :KK43: forumdan diklestirmesz protez taktiranlarin pismanligini da gordum :/ :KK43:

Haklisin.. bu yontem zaten hafif sarkmalari toparliyor. Gorustugum cogu dr sadece protez dedi kimi diklestirme sart dedi. Doktorum da bu yontemi tercih etti. E gel de kafan karismasin :KK43: forumdan diklestirmesz protez taktiranlarin pismanligini da gordum :/ :KK43:
Evet genelde dikleştirme yaptırmayanlar sonradan pişman oluyor ama şimdi memenin ne kadar sarkık olduğu da önemli, belki sizinki bu yöntem ile halledilebilecek bir şeydir.

Back
X