• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri İzotrexin ve Cleandoxyl Krem Kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Seda95

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
15
1
6
34
Tokat
Arkadaşlar ben bu kremleri bir yıla yakın bir zaman doktor kontrolünde kullandım. Bir gün birini diğer gün birini yatmadan önce yüzüme sürüyordum, sabah yıkıyordum. İlk 4 aydan sonra ciddi etkisi oldu yüzümde sivilce ve siyah noktadan eser kalmadı. 6 ay sonrasında doktor kremleri yavaş yavaş bıraktırdı. Yani haftada 6, 5, 4 güne indirerek devam ettim. Ve en sonunda tedaviyi sonlandırdı doktor. Kullanımı meşakkatli olsa da sonuç harikaydı.

Ama.

İşte burası önemli, yüz temizliğime fazlasıyla dikkat etmeme rağmen 6 ay içinde aşamalı olarak yüzüm eskiye döndü malesef. O kadar ayımı verdiğime, o kadar emek ve sabır gösterdiğime değmedi yani. Kısaca ben bu kremlerin "uzun vadeli" faydasını görmedim, kimseye de tavsiye etmiyorum.

canım yüzünde böyle bi problem varsa ilk olarak doktorun tahlil yapması lazım kan değerlerinde eksiklik olabilir veya demir eksikliği. kremler sadece tedaviyi yanıtlamaz. ilaç da kullanman lazımdı.iyisi mi sen dah iyi bi doktora görün. benim demir eksikliği olduğu için cildim kaşınıyor ve egzama gibi şeyler çıkıyor malesef. gezmediğim hastane kalmadı. ama sonunda eniştem aksarayda Ahmet arpacı adında bi deri ve zührevi uzmanına yolladı cilt problemlerine falan çözüm buluyor ve kalıcı oluyor şükür o halimden eser kalmadı. senin yapman gereken iyi bi doktor bulman :) Allah şifalar versinnnn

Doktor tahlil yapmıştı zaten :) Ama bahsettiğin doktor kadar profesyonel olmayabilir tabii. Aksaraya yolum düşerse bu doktora gideceğim inşallah, teşekkürler :)

Back