Cilt Bakımı Ürünleri İzotrexin cildimi acaip kızartı:(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU2

Ziyaretçi
Bu ilacı kullanan varsa lütfen cevap yasabilir mi:çok üzgünüm:Kullanmaya 3 gün önce başladım ve şu an kıpkırmızı geziyom ortalıktasenağlamaAcaip soyuyo cildimi bi de.Bu yan etkiler bi süre sonra geçer dio prospektusata ama bana hiç geçmicekmiş gibi geliyo.Hiç bişe süremiyom ya resmen kılcallarım dışarı çıktı acaip hassaslaştı cildim.Bi yandan da başlamışken kurtulim diyorum şu siyah noktalardanfisfisfisNolur bi el atın şu pancar surata:sm_confused:

cnm merak etme bnde kullanıyorum ondan..bana doktorum verdi ve başlarda böyle şeyler olacak dedi...o yüzden hiç takma geçer zamanla...yerimsenibena.s.

Canım çok saol ya yoksa bırakmayı düşünüyodum devam edim öleyse.inşallah bende de erken biter bu yane etkiler.sana da geçmiş olsun bu arada:))

ne demek canım bişey değil...teşekkür ederim bu arada...:1hug:seninkini de doktor mu verdi?

ben de kullandım bunu bi süre yüzüm acayip kızardı,yandı zor dayanıyodum.sonra geçti kendiliğinden.

bende kullanıyorum suan sakın bırakma. 6 ay kullanmak gerekliymiş. geciyo yan etkilerr canım

kızarıklık fazlaysa 2 gün ara ver prednol a pomad sür geçtikten sonra devam edersin isotrexini geceleri sorunlu bölgelere ve az sürersen bu derece kızarıklık olmaz sanırım

bende kullanıyorum bıraz az sür yada çok kızarıyosa 1 gün arayla sür sonra cildin alısıyo ztn b

ben kullandım ve hiç böyle bir reaksiyon almadım
isotrexini sürdükten sonra günese cikmayaksiniz, biliyorsunuz değil mi arkadaşlar?

bende kullandım isotrexin..
bende hiç kızarıklık olmadı hatta yüzüm soyulmadı bile
ama bu gibi durumda ilaca 1-2 gün ara vermek gerekiyo yüzün dinlendikten sonra tekrar başlayabilirsin..

ne demek canım bişey değil...teşekkür ederim bu arada...:1hug:seninkini de doktor mu verdi?

Doktor verdi sayılır aslında:)ilacı baya araştırdım sonra bi plastik cerraha reçete yazdırdım.Dün baktım baya bi kötü oldu sürmedim ama bugün devam edecem.Güneş losyonu aldım zaten yoğun nemlendiricili akşamları bile sürüyorumfisfisfis
Kırmızı oluyo pudra sürüyorum bu seferde pullar iice belli oluyo-tatlicadiarzu-Desteğinizle dayanıcam hepinize teşekkürler cannarıma.s. :enbuyukkk:

canım istersen bunu akşam yatmadan önce sür..çünkü güneşe çıkmaman gerekiyo..kaydirigubbakcemile2o yüzden belki olmaz o zaman...a.s.

Akşam sürüyorum zaten.Ama baya bi azaldı yan etkiler 2, 3 gündür.Hatta eskisinden daha ii.Güneşe çıkıyorum mecburen ama güneş losyonu kullanıyorum.Çok saolun gerçekten hepinize çook teşekkürler moralimi baya bozmuştu bu ilaç...

Bu kremden sonra en az 30 faktörlü güneş kremi kullanman gerekiyor Augen_AuF çünkü ciltte güneş lekeleri bırakıyor. Bir de başta daha çok sivilce çıkması gibi bir problemle karşılaşabilirsin. Ama dert etme cildin eskisinden iyi olacak. Ama eğer yanma şikayetin iki haftadan fazla sürerse kesinlikle bırak. Bana doktorum öyle demişti çünkü... Umarım iyileşirsin...

X