• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iznim bitti bebişim biberon almıyorr:( yardımmm:(((

gamren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
122
6
116
Denizli
çok mutsuzum çook.bi daki salı dogum iznim bitiyor.okula baslıyorum ogluş 3.5 aylık. .okul eve 30 km ogle arası gelip emziremem.süt izni yok bizde.tamam burda sorun yok.sağar giderim anneannemiz verir dedim.ama bi kaç gündür biberonla rezene falan vermeye calışıyorum.öğürüyo asla emmiyo biberonu.napicam karakara düşünüyorum.8 de 3 e kadar ac mı durcak babişim.yardım edın bana yaa.bildiğiniz güzel biberonlar var mı?nuby nın silikon biberonun kullanan var mı mesela.o anne memesine akın gibi?
aynı sorunu yasayan varsa çözümünüz ne oldu?:a015:

dr. brown's natural flow biberonu güzel. anne memesi gibi akış sağlıyor. hem de gaz sancılarını azaltıyor. denemeni tavsiye ederim.

Benimki de işe basladıgımda biberonu reddediyordu sonra kesfettim uykuya gectigi zaman gözleri kapalıyken farketmeden emiyor ,herhalde meme saniyordu :) o sekilde verdim hic gözleri acıkken biberonu almadı su an 6,5 aylık hala öyle geceleri uyurken dayıyorum biberonu .gunduz de normal mamalar corbalar biberon maması katılmıs muhallebiler .dayanın sizinki de 4 aylık oldugunda ek gıdalara da baslayacaksınız gözleri acıkken mamalar kapalıyken biberon bu sekilde insallah sorun cıkarmaz anneye

dr. brown's natural flow biberonu dene .bebegin 3,5 aylık oldugu icin satın aldıgında standart olarak biberon emzigi 1 numara olarak satıl alacaksın sen ek olarak 2 numaralı biberon emzigini al baslıkları değiştir.

benim arkadaşımın kızıda böyle biberon ve emzik kesinlikle verilmiyo öğürüyo bende ona nuk un yeni çıkan biberonuna tavsiye etmişitm oda almış bebeği diğer biberonlara nazaran bununla daha ilşgliymiş yani tam olarak nuk un kininide emmiyomuş ama en azındfan ağzına koyabiliyomuş böyle böyle alışır heralde al bitane denemekte fgayda var ne kaybedersin böyle olmasa biberoncular nasıl para kazanacak/COLOR]

canım benim oğlumda kesinlikle biberon almıyordu kaç tane aldık hepsi elimizde kaldı sadece chicco nun kauçuk meme başlıklı olanını aldı oda iki türlü birisi dar uzun biberon diğeri geniş bizimki geniş olanını aldı

benim oğlumda hiç kullanmadı çeşitli markaları denedik bende kaşıkla verdim ilk zamanlar zor oluyor kaşık uzun sürüyor ama sonra faydasını gördüm altı aylıkken bardaktan su içti benide biberon bıraktırma derdine sokmadı.

tesekkur edıyorum hepinize.saydıklarınızı denıycem.olmazsa yenıden yazarım artık:)bakalımm.... umarım alırrr:(

Back