İzni aldım simdi sıra hangi doktor olucağıı :)))

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.033
448
Az önce eşim onayı verdi Simdi istanbuldaa bu konuda gercekten basarılı pişman etmiyecek doktorlar önerirmisinz.. Ayrıca estetik olduysanız eğer biraz öncesinden ve sonrasından da bahsederseniz sevinirim :)))

Son düzenleme:
Az önce eşim onayı verdi Simdi istanbuldaa bu konuda gercekten basarılı pişman etmiyecek doktorlar önerirmisinz.. Ayrıca estetik olduysanız eğer biraz öncesinden ve sonrasından da bahsederseniz sevinirim :)))

Ben dün oldum. Süreci kendi konumda paylaştım. Benim 2 ameliyat vardı lipo+ meme protez hatta bi de göz altı dolgusundan yaşadığım problem nedeniyle döngümü eriyip çektiği için ikibuçuk bile diyebiliriz. Çok çok sıkıntılı değil. Gündüz sorun yok ama uyumak işkence gibi :) ameliyattan sonra gayet ağrısın ve iyiyim ben hatta. Memnuniyet için erken çünkü saygılı bandajlar oturuyorum

evet okudum nazar değmis anlasılan agrılarr baslamıss , aman olsun o da normal yanii :) ne güzel kavustun artık güzel gögüsleree kuzenim nisantası hospitalde salih beye yaptırdı memnun kaldı..
Duydun mu ? Yada duyanlar varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…