Tüp Bebek Merkezleri İzmitte tüp bebek merkezi

kalimerom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
117
0
96
İstanbul
Arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var iki senedir bebek istiyoruz olmuyor.yaklaşık 15ay önce hamile kaldım ama düşük yaşadım.Yakında izmite taşınacağız orada tüp bebek merkezi varmıdır varsa nerede?testlerin sonuçları iyi çıkıyor eşimde bende sorun gözükmüyor ama olmadı işte.Acaba direk tüp bebek mi yoksa aşılama denemelimiyim?Çok kararsızım aşılama sonuçları pek parlak değil gibi okuduğum kadarıyla.Yaşımda 30 sizce ne yapmalıyım nereye gitmeliyim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

öncelikle tedavin hayırlı olsun .ben de izmitte oturuyorum şu an 7 aylık ikizlerime hamileyim .tabii ben de çok zorlu süreçten sonra bu mutluluğu yaşıyorum.izmitte özel bir tüp bebek merkezi yok sadece kocaeli üniversite tıp fakültesi hastahanesinde tüp bebek ünitesi var.sana tavsiyem üniversite hastahanesinde pof.dr.semih özeren bu konuda ve tüm kadın infertilitesi hakkında çok deneyimli iyi bir dr.bir de önereceğim şu an da benim de gebeliğimi takip eden özel konak hastahanesinde dr.erkan türköz var.

bende izmitteyim.benimde bildiğim kocaeli ünv. vr. ben istanbulda yaptırmıştım. ikizlerim var.arkadaşında dediği gibi erkan bey çok iyi bir doktor benimde kontrolümü o yapıyordu. doğumumda orda oldu.

öncelikle tedavin hayırlı olsun .ben de izmitte oturuyorum şu an 7 aylık ikizlerime hamileyim .tabii ben de çok zorlu süreçten sonra bu mutluluğu yaşıyorum.izmitte özel bir tüp bebek merkezi yok sadece kocaeli üniversite tıp fakültesi hastahanesinde tüp bebek ünitesi var.sana tavsiyem üniversite hastahanesinde pof.dr.semih özeren bu konuda ve tüm kadın infertilitesi hakkında çok deneyimli iyi bir dr.bir de önereceğim şu an da benim de gebeliğimi takip eden özel konak hastahanesinde dr.erkan türköz var.

bende kocaelide yaşıyorum benim eşim azospermi 6 yıllık evliyiz 3. cü senesinde öğrendik.şuan doktor araştırması yapıyoruz.aslına bakarsan ne yapacağımızıda nerden başlayacağımızıda bilmiyoruz.bizi bilgilendirirmisiniz.

Back