İzmit’te Miyom Ameliyatı Doktor Önerisi Lütfen .

sallabas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
119
71
98
Ankara
Merhaba . 5cm miyomum var . Rahmin tam ortasında ve gebeliğe engel gittiğim doktorlar ameliyat dedi . İzmit’te miyom ameliyatı olan ya da miyom ameliyatında başarılı olan doktor ismi verebilir misiniz ?

Merhaba . 5cm miyomum var . Rahmin tam ortasında ve gebeliğe engel gittiğim doktorlar ameliyat dedi . İzmit’te miyom ameliyatı olan ya da miyom ameliyatında başarılı olan doktor ismi verebilir misiniz ?

Merhaba ameliyat oldunuz mu bende aynı durumdayım doktor arıyorum

Merhaba , evet oldum . Doktorum Gökhan Gümüştaş , Medikal park Kocaeli . Açık ameliyatla alındı , yumurtalığımda da kist varmış o da alındı . Çok memnun kaldım . Aşırı adet kanamam vardı , ameliyat sonrası o da geçti çok şükür .

Merhaba henüz olamadım.İstanbul da daha önce Annemin Rahim Kanseri ameliyatını yapan Prof Murat Naki bey ile görüştüm.Robotik ve kapalı yapabilecegini söyledi özel sağlık sigortam Robotik ameliyatı karşılamadı o yüzden laparoskopik olmaya karar verdim bu geçen zamanda miyomum 6 cm olmuş sanırım bu perşembe ameliyat olucam.hepimize geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…