Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba . 5cm miyomum var . Rahmin tam ortasında ve gebeliğe engel gittiğim doktorlar ameliyat dedi . İzmit’te miyom ameliyatı olan ya da miyom ameliyatında başarılı olan doktor ismi verebilir misiniz ?
Merhaba . 5cm miyomum var . Rahmin tam ortasında ve gebeliğe engel gittiğim doktorlar ameliyat dedi . İzmit’te miyom ameliyatı olan ya da miyom ameliyatında başarılı olan doktor ismi verebilir misiniz ?
Merhaba , evet oldum . Doktorum Gökhan Gümüştaş , Medikal park Kocaeli . Açık ameliyatla alındı , yumurtalığımda da kist varmış o da alındı . Çok memnun kaldım . Aşırı adet kanamam vardı , ameliyat sonrası o da geçti çok şükür .
Merhaba henüz olamadım.İstanbul da daha önce Annemin Rahim Kanseri ameliyatını yapan Prof Murat Naki bey ile görüştüm.Robotik ve kapalı yapabilecegini söyledi özel sağlık sigortam Robotik ameliyatı karşılamadı o yüzden laparoskopik olmaya karar verdim bu geçen zamanda miyomum 6 cm olmuş sanırım bu perşembe ameliyat olucam.hepimize geçmiş olsun.