İzmit’te iğneli epilasyon için iyi bir yer arıyorum

asdfg41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
9
2
36
25
Arkadaşları yüz bölgesi için İzmit’te iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum yaptığım araştırmalara göre Eylül epilasyonu uygun gördüm giden arkadaşlar yazabilir mi nasıl bir yer memnun musunuz en korktuğum iz kalması

Kışın özel hastanelerde indirim yapıyor kampanyadan bekle derim

Çağının orada özel bir hastane vardı şu an aklıma gelmedi ama yahtakaptan civarında yine oralar da kileri araştırıp iletişime geçebilirsin. Yazan olursa net daha iyi olur tabi

Aynen gidenler bilgi verse kaç seansta memnun kaldıklarını falan .

Aynen gidenler bilgi verse kaç seansta memnun kaldıklarını falan .
Ben orayı aradım alınmamış bölgelerde 3 seansta güzel sonuç alırsınız dedi alınan bölge daha uzun sürüyor dedi ama daha önce gidenlerden yorum bekliyorum ona göre karar vereceğim

Ben orayı aradım alınmamış bölgelerde 3 seansta güzel sonuç alırsınız dedi alınan bölge daha uzun sürüyor dedi ama daha önce gidenlerden yorum bekliyorum ona göre karar vereceğim
Benimde araştrırmalarıma göre yapan kişi iyi yapıyormuş . Ama işte önemli olan enazından 4,5 seansta nasıl bir sonuç oluyor . Beklemedeyim bende ..

Bakalım bende beklemedeyim bir kaç ay araştırıcam böyle bir bilgi alırsanız bana burdan yazarsanız çok sevinirim bende size yazarım
Benimde araştrırmalarıma göre yapan kişi iyi yapıyormuş . Ama işte önemli olan enazından 4,5 seansta nasıl bir sonuç oluyor . Beklemedeyim b

İzmitte yürüyüş yolunda Yunus marketin olduğu bina da bir merkez var. Soley güzellik merkeziydi galiba adı. Orayı araştırabilirsin süslü. Ben memnun kalmıştım

İzmitte yürüyüş yolunda Yunus marketin olduğu bina da bir merkez var. Soley güzellik merkeziydi galiba adı. Orayı araştırabilirsin süslü. Ben memnun kalmıştım
Oradan memnun olan kadar memnun olmayan da var o yüzden oraya gitmeyi düşünmüyorum Eylül epilasyon veya farklı yerlerden memnun kalanlar varsa ona göre gideceğim

Canım ben biraz bilgi aldım . Giden bir kaç kişiyle konuştum . Memnunlardı. Sanırım bende orası için kararımı verdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…