Hangi hastane daha iyidir yazan olsa bi karar vereceğimKışın özel hastanelerde indirim yapıyor kampanyadan bekle derim
Ben orayı aradım alınmamış bölgelerde 3 seansta güzel sonuç alırsınız dedi alınan bölge daha uzun sürüyor dedi ama daha önce gidenlerden yorum bekliyorum ona göre karar vereceğimAynen gidenler bilgi verse kaç seansta memnun kaldıklarını falan .
Benimde araştrırmalarıma göre yapan kişi iyi yapıyormuş . Ama işte önemli olan enazından 4,5 seansta nasıl bir sonuç oluyor . Beklemedeyim bende ..Ben orayı aradım alınmamış bölgelerde 3 seansta güzel sonuç alırsınız dedi alınan bölge daha uzun sürüyor dedi ama daha önce gidenlerden yorum bekliyorum ona göre karar vereceğim
Benimde araştrırmalarıma göre yapan kişi iyi yapıyormuş . Ama işte önemli olan enazından 4,5 seansta nasıl bir sonuç oluyor . Beklemedeyim b
Oradan memnun olan kadar memnun olmayan da var o yüzden oraya gitmeyi düşünmüyorum Eylül epilasyon veya farklı yerlerden memnun kalanlar varsa ona göre gideceğimİzmitte yürüyüş yolunda Yunus marketin olduğu bina da bir merkez var. Soley güzellik merkeziydi galiba adı. Orayı araştırabilirsin süslü. Ben memnun kalmıştım
Eylül epilasyona mı canımCanım ben biraz bilgi aldım . Giden bir kaç kişiyle konuştum . Memnunlardı. Sanırım bende orası için kararımı verdim .
EvetEylül epilasyona mı canım
Tamamdır bende başlayacağım en kısa zamanda şuan maddi olarak sıkışığım bi dahaki ay başlarım büyük ihtimal gelişmeleri yazalım burdan
Tamam canım gelişmeleri yazacağım .Tamamdır bende başlayacağım en kısa zamanda şuan maddi olarak sıkışığım bi dahaki ay başlarım büyük ihtimal gelişmeleri yazalım burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?