sonbaharcım benim arkadasım daha yenice doğum yaptı.Kocaeli Acıbadem hastanesinde epidural normal douğum ile.Doktoru birol bey.Bende yıldız hanıma gidiyorum.Kendisi Cok memnun kaldı anlata anata bitiemedi canım ayrıca cokta kolay bir dogum olmus.Birol bey cok motive dici bir doktormus hic basından ayrılmamsı sancı asamasında bile sık sık gelmis.Epidula dogum u kesinlikle tavsiye diyorum.Ozelliklede acıbademde diger hasatanerleri bilmiyorum ama epidural noramal dogum heryerde iyi uygulanmıyor olablir ama acıbademde en sık yapılan yontemlerden biri oldugu icin iyi bir ekip ve ekipmanları varmıs.Arkadasım hep normal dogum istiyordu zaten.sancıları adet sancısı gibi baslamıs, agrı siddetini gosteren bir makina varmıs.normal dogum 140a kadar cıkıyor ama o henuz 100 iken ve 4cm kadar acıldıktan sonra epidural uygulanmıs ve 5dk icinde 4 ıkınmayla doguvermis bebek:)) vallah ben 5aylık hamileyim suan.Nomal dogumdan korkan biri olarak arkadasımın tecrubesi üzerine fikrimi degistirdim.Ama bende bel kayması var.Normal dogum yapabilirmiyim sartlar ne olur bilemiyıorum suan.Ama sana siddetle tavsiye diyorum canım.Ustelik acıbademde dogum sırasında ve sonrasında sunulan hizmetler gercekten veridign paraya degiyormus.Ben 1ay oncesi acıbademde hamilleik semineri vardı.Ona giitmim .6saatlik bir seminer verildi.Cok memnun kaldım.hem dogum sırasında ve sonrasındaki tüm doktorlar calısanlar hemsireler gelip bilgi verdi.Hemde cok guzle ikramlarda bulunuldu.Acıbademi ara istersen her ay oluyor bildigim kadarıyla seminer.Adını yazdırırırı telini verrirsin.Onlar sana haber veriri zaten.