• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmitte ELM poliklinikte lazer epilasyon başarılı mı

samarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
505
206
48
izmitte lazer epilasyon yaptırıp başarılı sonuç alan arkadaşlar var mı?? özellikle ELM poliklinik ve epilazer hakkında bilgisi olan giden varsa yazabilir mi. ve hangi yöntem daha iyi sonuç verir. alexsandrite yi önerdiler. :2::2:

Izmite 4 yıl once geldigimde çok araştırdım. O zaman bu kadar merkez yoktu. Sadece yuz icin gitmistim. Daha sonra tüm vücut icin gittim. Gayet temiz ve calisanlari ilgili. Ben memnunum açıkçası. Hic sorun yasamadim.

bende araştırıyorum izmitte elm i aradım görüştüm baya ilgilendiler. haftaya gitmeyi düşünüyorum fiyatta uygun gibi geldi bana.

Izmite 4 yıl once geldigimde çok araştırdım. O zaman bu kadar merkez yoktu. Sadece yuz icin gitmistim. Daha sonra tüm vücut icin gittim. Gayet temiz ve calisanlari ilgili. Ben memnunum açıkçası. Hic sorun yasamadim.

hangi cihazla yaptırdın canım

nasıl canım fiyatlar
5 seans koltuk altı bikini ful bacak 1350 (yada 250 hatrlayamadm) dedi bacak 200-250 bikini 90 koltuk altı 40 ayrı ayrı olursa. fiyatlar üç aşagı beş yukarı olabilir net hatrlayamadım. ama hem alex hem diod varmış iksini de kullanabiliriz dedi. ben bacak için 2 seans gitmiştim zaten 5 alırsanız biter büyük ihtimal dedi. Gidemedim henüz ama kararıı verdm vakit buldugum an gidecegim inş.

5 seans koltuk altı bikini ful bacak 1350 (yada 250 hatrlayamadm) dedi bacak 200-250 bikini 90 koltuk altı 40 ayrı ayrı olursa. fiyatlar üç aşagı beş yukarı olabilir net hatrlayamadım. ama hem alex hem diod varmış iksini de kullanabiliriz dedi. ben bacak için 2 seans gitmiştim zaten 5 alırsanız biter büyük ihtimal dedi. Gidemedim henüz ama kararıı verdm vakit buldugum an gidecegim inş.

ayrı ayrı daha masraflı anlaşılan. bende gidip bi konusayım bakalım başlamayı düşünüyorum

Bende Elm lazere ramazanda önce yarım bacak başladım ama kontrol şansları hiç beğenmedim 5dk bile sürmedi daha önce başka bir merkezde kolayı ve genitale gitmiştim orası kontrolde bile bütün bölgeye tarama yapıyordu burası öle yapmayın şimdi başka bi yer araştırıyorum inş. istediğim gibi biyer bulurum sonuçta çok para veriyorum lazere

Bende Elm lazere ramazanda önce yarım bacak başladım ama kontrol şansları hiç beğenmedim 5dk bile sürmedi daha önce başka bir merkezde kolayı ve genitale gitmiştim orası kontrolde bile bütün bölgeye tarama yapıyordu burası öle yapmayın şimdi başka bi yer araştırıyorum inş. istediğim gibi biyer bulurum sonuçta çok para veriyorum lazere

Bence başlamamış arkadaşlar hiç başlamasın ben 3 senedir gidiyorum mart ve mayista da gidip bitirmeyi planliyordum. Fakat son seansa gittiğimde adıma oluşturulmuş bir randevu olmadığını söylediler zaten randevuyu alırken bi sikinti olduğunu anlamıştım. Tlf kız bi sürü gereksiz daha önce sorulmayan sorular sormuştu. Ben şehir dışından geldiğimi ertesi hafata gelmemin zor olacağını soyleyince estetisyenimin izinde olduğunu başka biriyle girebileceğimi söylediler kabul ettim çünkü bana gelen kızın tavırlarından da hoslanmiyordum zaten. Diode ta girmem gerekirken Alexsandrete soktular artık ona girmediğimi soyleyince yer degistirdiler. Estetisyenin tavırları alelade bi kuaförün agdacisindan farksızdı çok canımın acıdığını soyleyince zaten sen buna nasıl dayanıyorsun ki gibi bi cvp verdi bende daha önce hiç bu kadar acimadigini ayrica artık Alexsandrete cvp vermedigi için diode yönlendirmesini kendilerinin yaptığını söyledim bana eve gidince bepanten kremin varsa sürersin geçer dedi. Ödemelerim de 40 tlye düşmüştü kız bana 80 tl hesap çıkardı geçen defa 40 ödediğimi soyleyince de gcen sefer yanlış almışız diyip kestirip attı. Çok elit çok ilgili bir yerken kazanmaya başlayınca tamamen kalitesini kaybetmiş bir yer. Bir daha ki randevu tarihini bile ayarlayıp hafta içinde de seans memnuniyetini ölçmek için ararlardı bunlari da yapmadılar.çok memnun olarak devam ettiğim süreç fark edilir şekilde bozulmuştu.

Back