- 28 Temmuz 2014
- 505
- 206
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende araştırıyorum izmitte elm i aradım görüştüm baya ilgilendiler. haftaya gitmeyi düşünüyorum fiyatta uygun gibi geldi bana.
Izmite 4 yıl once geldigimde çok araştırdım. O zaman bu kadar merkez yoktu. Sadece yuz icin gitmistim. Daha sonra tüm vücut icin gittim. Gayet temiz ve calisanlari ilgili. Ben memnunum açıkçası. Hic sorun yasamadim.
5 seans koltuk altı bikini ful bacak 1350 (yada 250 hatrlayamadm) dedi bacak 200-250 bikini 90 koltuk altı 40 ayrı ayrı olursa. fiyatlar üç aşagı beş yukarı olabilir net hatrlayamadım. ama hem alex hem diod varmış iksini de kullanabiliriz dedi. ben bacak için 2 seans gitmiştim zaten 5 alırsanız biter büyük ihtimal dedi. Gidemedim henüz ama kararıı verdm vakit buldugum an gidecegim inş.nasıl canım fiyatlar
5 seans koltuk altı bikini ful bacak 1350 (yada 250 hatrlayamadm) dedi bacak 200-250 bikini 90 koltuk altı 40 ayrı ayrı olursa. fiyatlar üç aşagı beş yukarı olabilir net hatrlayamadım. ama hem alex hem diod varmış iksini de kullanabiliriz dedi. ben bacak için 2 seans gitmiştim zaten 5 alırsanız biter büyük ihtimal dedi. Gidemedim henüz ama kararıı verdm vakit buldugum an gidecegim inş.
elm de sadece lazermi agda da varmi varsa fiyati nedorkoltuk altina basladim elm ye şimdilik memnunum
lazer var canim, lazerde kampanya var koltuk alti suanelm de sadece lazermi agda da varmi varsa fiyati nedor