Izmit Merkez'de Fotografci?

YoLcu41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
1.732
0
0
- Yurtdışı
Temmuz 2012 de dügünümüz olacak insaAllah.

Izmit Merkez'de önerebileceginiz fotografci var mi?

Yardim edebilecek arkadaslara simdiden tesekkür ediyorum.

izmit merkezde FOTO NECAT , FOTO KEMAL , STÜDYO OYA&LEVENT, BURCU DEMİREL var gayet kaliteli diyebileceğim..hepsinin de dış mekan çekimi var ayrıca.. Bu şekilde google da aratırsanız zaten sitelerini bulacaksınız.. stüdyo oya&levent'i facebooktan aratın çektiği fotoğrafları çalışmalarını vs. herşeyini görebilirsiniz.. Birde foto necatın 2-3 sene kadar önce bir uygulaması vardı istediğiniz bir yerde dış mekan çekimi+ şoförlü limuzin+ araba süslemesi+ albüm + gideceğiniz heryere limuzinle gidiyorsunuz kuaföre fotoğraf çekimine vs. 2000 tl civarıda bir fiyatı vardı.. bu uygulamayı araştırın derim hala devam ediyorsa gayet farklı ve hoş bir uygulama olabilir sizin için...

gizem cok cok tesekkür ederim detayli bilgilerin icin
Foto necat ve Stüdyo Oya & Levent'i Facebooktan buldum.
Ama henüz irtibata gecemedim. Facebookumda bi sorun var sanirim mesaj gönderemiyorum :S
Burcu Demireli de buldum simdi :)
Mail adresi varmis hemen mail aticam.
Cok tesekkür ederim tekrar.

rica ederim ne demek canım benim... foto necatın şu anlattığım uygulaması hakkında bilgi alırsan beni bilgilendirirmisin?? hala devam ediyormu çok merak ediyorum... fiyatınıda tabiki...

rica ederim ne demek canım benim... foto necatın şu anlattığım uygulaması hakkında bilgi alırsan beni bilgilendirirmisin?? hala devam ediyormu çok merak ediyorum... fiyatınıda tabiki...

Tabi ki :)
Burcu Demirel'e mail gönderdim.
Digerlerine de soracagim tek tek.
Bilgi alabilirsem paylasicam :)

tuzla'da oturuyorum. dış mekan çekimi yapıyorum.ilgilenecek olursanız özelden mail adresini atınız.

İstanbul'dayım ama İzmit'e gelip kalmam sıkıntı olmadığı için yardımcı olabilirim.. Ekteki fotoğraflar da İzmit'te çektiğim karelerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…