• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmit konak hastanesi kadın doğum uzmanı erkan türköz hakkında

lazkizu

DUYDUĞUM EN GÜZEL ❤ SESİ...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.130
1.307
53
32
arkadaslar merhaba ; konu başlıgından da anlasılacagı üzere dr .erkan bey'in hastaları varsa yorumlarını beklıyorum. kendısının hakkında cok guzel seyler duydum ckta yogun bır doktormus. 5 eylüle randevum var ve ilk randevum olacak. sizler memnun kaldınız mı yada başka doktor önerileriniz nelerdir izmit için ?

Ben 6 sene önce doğum yaptım...Kendisine gitmedim ama çok ilgili ve iyi bir doktor olduğunu duydum..
Giden arkadaşlarım var çok memnun kaldılar...Ama dediğin gibi biraz yoğunlar sıra beklemek zorunda kalıyorsun..
Bende aynı hastanede Gülçin Hanıma gitmiştim doğumumu da o yaptı...
Çok memnun kaldım...

Ben 6 sene önce doğum yaptım...Kendisine gitmedim ama çok ilgili ve iyi bir doktor olduğunu duydum..
Giden arkadaşlarım var çok memnun kaldılar...Ama dediğin gibi biraz yoğunlar sıra beklemek zorunda kalıyorsun..
Bende aynı hastanede Gülçin Hanıma gitmiştim doğumumu da o yaptı...
Çok memnun kaldım...

merhaba ; bilgileriniz için cok tesekkur ederim benimde görumcem saolsun hemen ona randevu ayarladılar ; izmitin yarısı onda dogum yaptı gıbı bırsey de duyunca bırde deneyımlı hanımlardan bılgı almak ıstedım. cok tesekkür ederim.

Back