B boszaman Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2016 16 2 34 14 Ocak 2021 Konu Sahibi boszaman #1 Merhaba izmit'te ilkokul için öğretmen tavsiyesi olan var mı?? teşekkürler şimdiden
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 14 Ocak 2021 Konu Sahibi boszaman #2 Öğretmen olarak bilmiyorum ama İzmitte isen en iyi ilköğretimlerin başında TBMM okulunu tercih etmelisin,müthiş kadro eğitim sistemi
Öğretmen olarak bilmiyorum ama İzmitte isen en iyi ilköğretimlerin başında TBMM okulunu tercih etmelisin,müthiş kadro eğitim sistemi
B boszaman Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2016 16 2 34 23 Haziran 2022 Konu Sahibi boszaman #3 kkarems .!.: Öğretmen olarak bilmiyorum ama İzmitte isen en iyi ilköğretimlerin başında TBMM okulunu tercih etmelisin,müthiş kadro eğitim sistemi Genişletmek için tıkla... inşallah tbmm ye başlayacağız. ama öğretmen konusunda kararsız kaldım 2 öğretmen var aklımda neslihan ve hülya hanım bilginiz var mı acaba
kkarems .!.: Öğretmen olarak bilmiyorum ama İzmitte isen en iyi ilköğretimlerin başında TBMM okulunu tercih etmelisin,müthiş kadro eğitim sistemi Genişletmek için tıkla... inşallah tbmm ye başlayacağız. ama öğretmen konusunda kararsız kaldım 2 öğretmen var aklımda neslihan ve hülya hanım bilginiz var mı acaba