Merhaba arkadaşlar 2. gebeliğimi yaşıyorum.İlkinde sorunlar yaşadım.kısaca özetlemem gerekirse : bebeğimin kafakemikleri kaynamış anne karnında.Anomaliyi gittiğim özel ve devlet doktorlarından (toplamda 4 tane) hiçbiri anlıyamadı.O halimle normal doğurmam bebek ve benim için hayati riskti ama 16 saat normal doğum bekledim.Sonuçta sezeryan oldu ama anomaliyi biz ailece fark ettik doktorlara anlatamadık.(çocuk doktorları da anlamadı
Allahtan doktor doktor gezmeye devam ettik) doğumdan sonra işini bilen uzmanlara gittik de ameliyat oldu yavrum.sıkışmış meğer 6 aylıktan itibaren..
Şimdi sorum şu ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum 4 yıl aradan sonra.Ciddi anlamda tecrübeli bir doktor arıyorum ama uzaklara ist.a gidemem malesef..ya kocaeli izmitte ailemin yanında dğum yapabilirim ya gebzede.asm seçeneği var ama onu bütçe kaldırmıyor.bunca can sıkıcı veri arasında tavsiyeleriniz varsa bekliyorum..
Buarada doktorlar yapımın normal doğum için oldukça elverişli olduğunu söylüyordu.Belki şartlar uygun olursa 2.yi normal doğurmak isterim aradan da 4 yıl geçti.gebze de bu lüks yok izmitte var mı bilen varsa ?
ay daha çok soru var da uzatmadan sizden çözüm önerileri umuyorm :) sevgiler

Şimdi sorum şu ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum 4 yıl aradan sonra.Ciddi anlamda tecrübeli bir doktor arıyorum ama uzaklara ist.a gidemem malesef..ya kocaeli izmitte ailemin yanında dğum yapabilirim ya gebzede.asm seçeneği var ama onu bütçe kaldırmıyor.bunca can sıkıcı veri arasında tavsiyeleriniz varsa bekliyorum..
Buarada doktorlar yapımın normal doğum için oldukça elverişli olduğunu söylüyordu.Belki şartlar uygun olursa 2.yi normal doğurmak isterim aradan da 4 yıl geçti.gebze de bu lüks yok izmitte var mı bilen varsa ?
ay daha çok soru var da uzatmadan sizden çözüm önerileri umuyorm :) sevgiler