• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİT ACIBADEM HASTANESİ Kadın Doğum uzmanı ?

Petunyasemen

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
499
584
23
36
Merhaba Arkadaşlar izmit acıbadem hastanesinde iki kadın doğum uzmanı var şuanda biri Doç. Dr. İZZET ŞAHİN ve Doç. Dr. BAŞAK BAKSU var. iki doktoruda tanımıyorum ama bayram sonrası bebek istediğim için gitmek istiyorum. bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba Arkadaşlar izmit acıbadem hastanesinde iki kadın doğum uzmanı var şuanda biri Doç. Dr. İZZET ŞAHİN ve Doç. Dr. BAŞAK BAKSU var. iki doktoruda tanımıyorum ama bayram sonrası bebek istediğim için gitmek istiyorum. bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ben bir kere izzet şahin'e gittim. Oldukça ilgiliydi. İdrar yolu enfeksiyonum çıkmıştı. Gittikten bir dört gün sonra beni kendi arayıp şikayetlerimin devam edip etmediğini sordu. Siz gittiniz mi acaba? Sizin izlenimleriniz nelerdir?

Ben bir kere izzet şahin'e gittim. Oldukça ilgiliydi. İdrar yolu enfeksiyonum çıkmıştı. Gittikten bir dört gün sonra beni kendi arayıp şikayetlerimin devam edip etmediğini sordu. Siz gittiniz mi acaba? Sizin izlenimleriniz nelerdir?

canım ben başak hanıma gidiyorum çok memnunum çok tatlı ilgi alakalı biri.. en güzelide sorularına detaylı bilgiler veriyor. Bir gün doktorum gelemediği için izzet şahinede gitmiş oldum oda çok iyi gerçekten. tek endişem doğum? doğum ne kadar olur karşılayabilirmiyiz eğer çoksa üzülerek doktorumdan vazgeçicem

canım ben başak hanıma gidiyorum çok memnunum çok tatlı ilgi alakalı biri.. en güzelide sorularına detaylı bilgiler veriyor. Bir gün doktorum gelemediği için izzet şahinede gitmiş oldum oda çok iyi gerçekten. tek endişem doğum? doğum ne kadar olur karşılayabilirmiyiz eğer çoksa üzülerek doktorumdan vazgeçicem
Başak Hanım aynı zamanda detaylı ultrasonda çok iyiymiş diye duydum ben de.
Detayı ultrasona da kendisine gidilebilir.
Ben doğumu Acıbadem'de yapmayacağım. Takibimi şuanda Akademi Hastanesi'nde Yaşar Çeğil takip ediyor. Kendisinden de çok memnunum. Önerebilirim. Doğum fiyatları Acıbadem'e göre daha uygun ve hastane gerçekten yeni ve temiz.

merhabalar biraz geç gördüm burayı ama ben ilk doğumumdada izzet şahin e gitmiştim çok memnunum şimdi 29+5 haftalık hamileyim yine ona gidiyorum. tavsiye ederim yani.

merhaba kızlar yeni gördüm portalı, ilk önce hem başak hanıma gittim hem izzet hocaya inanın izzet hoca mükemmel biri. hastasıyla cok ilgili. durumu iza ediyor bilgi veriyor. bu yuzden guven duyuyorsun. başak hanım ise kendisi de bilgili biri fakat biraz soğuk. başak hanımı bırakmamın nedeni de bebek için tedavi görürken benim b12 degerlerim cok dusuk oldugu halde bana demir ılacı vermiş. sonra tekrar yaptırdım tahlilleri gösterdim. demir degerlerimi sorunca senin demirin iyi ki ben ne hakla bunu vermişim anlam veremedim sen bırak onu içme dedi bana üstelik birde kan ilacı da vermedi ki biliyorsunuzdur bebek tedavisinde bu değerler cok onemlidir. anlıcagınız başak hanım benım için o andan itibaren bitti ve şikayet ettim hastane izlemeye aldı.

merhabalar biraz geç gördüm burayı ama ben ilk doğumumdada izzet şahin e gitmiştim çok memnunum şimdi 29+5 haftalık hamileyim yine ona gidiyorum. tavsiye ederim yani.
Merhaba konu eski ama bende ilk defa İzzet beye gideceğim. Doğum ücretleri aşırı uçuk diyorlar doğru mu?

15000gibi bi durum anca ameliyat filan varsa olur. Ama sezaryan yada normal dogumda o kdr cikmiyor. Normal benim sigortama gore 1.500 sezeryan 2000 cikiyor. Sgk ile muayene ucreti 385tl ama anlastiginiz sigorta sirketinin yuzdelik dilimine bagli sizin ne kadar vereceginiz. Mesela ben 17tl veriyorum.

Merhaba, ben de randevu aldım izzet bey e ve 37 haftalık hamileyim. Doktorum eşinin işi sebebiyle şehir değiştirmek durumunda kaldı diye son haftalarda başıma böyle bir şey geldi. İzzet bey hakkında ne biliyorsanız çok ihtiyacım var açıkçası şu an

Merhaba. İlk doğumunuz nasıldı ve İzzet bey in Doğum anında tutumu nasıldı? Biraz bahsedebilir misiniz acaba? İlk defa kendisine gideceğim ve doğumumu da o yaptıracak büyük ihtimal

34 haftalık hamileyim İzzet beye gidiyorum.Samimiyetine ve tıbbı bilgisine çok güveniyorum. İzmitte çok fazla doktora gittim ama yine İzzet beyde karar kıldım.Sağlık sigortamın üstünde kalıyor ama olsun doktora güvenmek çok önemli.

34 haftalık hamileyim İzzet beye gidiyorum.Samimiyetine ve tıbbı bilgisine çok güveniyorum. İzmitte çok fazla doktora gittim ama yine İzzet beyde karar kıldım.Sağlık sigortamın üstünde kalıyor ama olsun doktora güvenmek çok önemli.
Merhaba. Ben de bugün kendisine ilk defa gittim ve gerçekten ilgili bir doktor. Eski doktorum çok Babacan bir adamdı ama tabii çalıştığı hastaneden dolayı doktorumu değiştirmek zorunda kaldım son haftalarımda. İnşallah İzzet beyle güzel bir Doğum yaşarız. İlk Doğumunuz mu sizin

Evet hayırlısı ile ilk doğumum olacak. Eski doktorunuz kimdi? Gece dahi olsa İzzet bey gelir yani biz öyle konuştuk.Yarın öğlen kontrolumuz var doğum ile ilgili tüm detayları yarın konuşacağız.

Evet hayırlısı ile ilk doğumum olacak. Eski doktorunuz kimdi? Gece dahi olsa İzzet bey gelir yani biz öyle konuştuk.Yarın öğlen kontrolumuz var doğum ile ilgili tüm detayları yarın konuşacağız.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :) biz Kurtköy den geliyoruz İzzet bey e ilk doktorumuz Mustafa ÖZBEK'ti Pendik Bölge Hastanesinde. Müthiş bir insan ama dediğim gibi hastane Doğum yapabileceğim kadar içime sinmiyordu her gittiğimde lavaboları bile kullanamıyordum, en sonunda dayanamadım. Kozyatağı Kadıköy Acıbadem tercih sebebim olmadı neden oralarda da gebelik dışında başka şeylerde sıkıntılar yaşadım böylelikle Kocaeli de karar kıldık. Yol toplamda 35-40 dk sürüyor zaten bi altunizadeye gitmeye kalksak istanbul trafiğinde en az 1 saat :)

Anadolu sağlık merkezini de düşünebilirsiniz. Yol gözümüzde büyümese kesinlikle asm de doğum yapardım. Anne bebek dostu bir hastane. Ebeleri,hemşireleri çok bilinçli. Malesef acıbadem de gebelik eğitimi alamadım. Zaten İzzet bey olmasa acıbademe gitmem.

Anadolu sağlık merkezini de düşünebilirsiniz. Yol gözümüzde büyümese kesinlikle asm de doğum yapardım. Anne bebek dostu bir hastane. Ebeleri,hemşireleri çok bilinçli. Malesef acıbadem de gebelik eğitimi alamadım. Zaten İzzet bey olmasa acıbademe gitmem.
Oraya da gittim, zeki Şahinoğlu için gitmiştik hastane ve çalışanları çok ilgiliydiler fakat sonrasında muayene olmak için gittiğim bir doktora giremedim başka bir doktora yönlendirdiler o doktordan da hiç öemnun kalmadım açıkçası. Pendik'teki hastanemde gebelik eğitimi aldım İnanın aynı şeyleri D&R dan aldığım kitaplardan da öğrendim YouTube daki bir takım kanallardan da. Yabancı ebelerin kanalları var onları izleyin çok güzel bilgiler veriyorlar

eğitimi ASM'den aldım gerçi şimdi herşeyi unuttum. Sınava girecek öğrenci gibiyim. Sizin doğumun gerçekleşmesine de çok az kaldı inş. kolay bir doğum olur

Back