Gelinlik Modelleri izmirrr

parss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
32
0
286
Manisa
kızlar bnımde ıı bır gelınlık dıken moda evıne ıhtıyacm var lutfen banada yardm edn bana en yakın ızmır var onerıcgınz yer ızmırde olrsa cokk ıı olr smdıden tesekkr edrm:)

izmirde mimar kemalettin de ayşe acar moda var orayı öneririm sana. nişanlığımı orda yaptırdım. buraya eklemeye çalışmıştım fotoğrafımı ama yapamadım. yarında gelinlik bakmaya gidicem.

gelınlık bakmaya gıttıgınde fıkr verıımsn canım bırsuru cesıt vrr ınsann kafsı karısıyoo

arkadaşlar gelinlik bakmak için mimar kemalettin'e gidin ben orada hemen hemen hepsine girdim yarıyıl tatilinde.miss defne var ama pahalı.çok güzel ve bol modelleri var,ebnim beğendiğim model 2700tl idi indirim de yapmıyorlar,tok satıcılar anlayacağın.berikada güzel modeller var diyorlar ama ben gittiğimde yoktu.4-5 model vardı.simge moda evine bakın çeşitleri var,modellerini ben beğenmemiştim,ama baya model var.Ama bir de onun yanında 3-4 katlı bir bina var tamamen gelinklikçi,ismi yabancı olduğundan aklımda kalmadı moda de.... gibi birşey.ben oradan aldım 1 hafta içinde teslim ettiler.Ben hazır alımdan yanaydım diktirme istemiyordum ama oradaki bayanlar bana öyle bir güven verdiler ki tamam dedim.ve sonuç inanın ki harika.çok memnun kaldım.kesimleri işçilikleri harika.köşede olan simge moda evinin yanında.Kesinlikle tavsiye ediyorum.çok gezdim ben.bir kere kesinlikle kemeraltındaki yerlere girmeyin hep aynı modeller caddedeki yerleri gezin.eğer bütçeniz kısıtlı değilse miss defneye gidin.ama değmez benden söylemesi.
Şimdiden hayılı olsun hepiniz için:>

Birçok yer gezdim içime sinen 2 yer oldu biri bostanlıda peri gibi diğeri karşıyaka sahilde sisters ve ben sistersa diktiriyorum kafamdaki modeli en iyi orda dikebileceklerine karar verdim kesinlikle gidip bu 2 yerle görüşün bir çok model denetip ne istediğinizi anlamanızı sağlıyorlar.

Dün yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istiyorum kızlar. bu başlıkta paranız varsa oraya gidin ama değmez diye bahsedilen bir yer var isim vermemin sakıncası yok sanırım. Söz konusu Misss defne
Gelinlik bakmak için girdim, düğün tarihini sordu elime " bu 2011 katalogu yani eski modeller, kasımda yenileri gelecek siz bilirsiniz dedi" katalogu inceledim, öylesine bir model gosterdim fiyat hakkında fikrim olsun diye ve şok gösterdiğim model 2011 katalogundaydı ama bayan aaaa o 2012 modeli dedi :)) şaka gibi bozuntuya vermedim, saten yerleri dantel olsun dedim tamam dedi, nişanlınla ya da erkek tarafıyla mı gelirsin ne zaman gelirsin dedi,ve ne dantel cinsi ne kaç metre dantel gideceği hakkında en ufak hesaplama ya da bilgilendirme yapmadan 3000 tl dedi

Bu yaşadığım şey insanların en saf en güzel anlarının sömürülmesi değil de nedir?! Fransız danteli diyor, çok çeşidi var diyor, ben de inatla sordum o zaman cinsine göre değişmez mi diye yok diyor. Dikkat edin arkadaşlar, bir kere oluyor, olmuşken en iyisi gibi süslü cümlelerle sömürülüyoruz.

Canım moda de ... ?! Tam ismini verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…