arkadaşlar gelinlik bakmak için mimar kemalettin'e gidin ben orada hemen hemen hepsine girdim yarıyıl tatilinde.miss defne var ama pahalı.çok güzel ve bol modelleri var,ebnim beğendiğim model 2700tl idi indirim de yapmıyorlar,tok satıcılar anlayacağın.berikada güzel modeller var diyorlar ama ben gittiğimde yoktu.4-5 model vardı.simge moda evine bakın çeşitleri var,modellerini ben beğenmemiştim,ama baya model var.Ama bir de onun yanında 3-4 katlı bir bina var tamamen gelinklikçi,ismi yabancı olduğundan aklımda kalmadı moda de.... gibi birşey.ben oradan aldım 1 hafta içinde teslim ettiler.Ben hazır alımdan yanaydım diktirme istemiyordum ama oradaki bayanlar bana öyle bir güven verdiler ki tamam dedim.ve sonuç inanın ki harika.çok memnun kaldım.kesimleri işçilikleri harika.köşede olan simge moda evinin yanında.Kesinlikle tavsiye ediyorum.çok gezdim ben.bir kere kesinlikle kemeraltındaki yerlere girmeyin hep aynı modeller caddedeki yerleri gezin.eğer bütçeniz kısıtlı değilse miss defneye gidin.ama değmez benden söylemesi.
Şimdiden hayılı olsun hepiniz için:>