İzmirlilerden kiralık ev için yardım

themerlovee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
48
6
Merhabalar. Ankarada yasıyorum ama devlet memuru olarak İzmir e atandım, ilçe belli değil o yüzden mümkünse merkeze yakın yerlerde nerelerde uygun kiraya daire bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Tek başıma yasayacağım 22 yaşında bir bayanım bana uygun, rahatça yaşayabileceğim bir semt önerir misiniz ?
Ayrıca Uygun kiradan kastım ( 750-900 TL arası )
Şimdiden teşekkürler..

Merhabalar tekrardan. Havalimanında ise basladim Gaziemir yanı. Nereden ev tutabilirim acaba? Yukarıdaki yazdıklarım doğrultusunda tabii .. Buca dan tutsam ulaşım konusu Nasıl olur bir de bunu söyler misiniz?
Şimdiden cok tesekkur ederim okuyan cevap veren yardımcı olan herkese.

Son düzenleme:
Semt belirli olduktan sonra ancak bakabilirsiniz.
Çünkü İzmir'de Ankara'da olduğu gibi tek bir merkez sayılabilecek yer yoktur.
Her semt kendi başına bir merkezdir.

Üçyol olabilir , hatay.ucyol diye bakin netten bakiyorsaniz merkeze konağa asansöre yakin . metro var ulaşım da r rahat zaten yakin

Ulaşım burda sorun değil heryere rahat ulaşılır arkadaşında dediği gibi tek merkez yok buralarda heryer merkez sayılır :KK66: üçyol şirinyer buca bornova ya bakablirsin sahibinden.com dan bak bence

Semt belirli olduktan sonra ancak bakabilirsiniz.
Çünkü İzmir'de Ankara'da olduğu gibi tek bir merkez sayılabilecek yer yoktur.
Her semt kendi başına bir merkezdir.

Semt belli olunca bildiririm sizlere.
Merkez derken devlet dairelerine yakın yerler önemli benim için.

Üçyol olabilir , hatay.ucyol diye bakin netten bakiyorsaniz merkeze konağa asansöre yakin . metro var ulaşım da r rahat zaten yakin
teşekkür ederim dediğiniz yere bakıyorum :KK16:

Ulaşım burda sorun değil heryere rahat ulaşılır arkadaşında dediği gibi tek merkez yok buralarda heryer merkez sayılır :KK66: üçyol şirinyer buca bornova ya bakablirsin sahibinden.com dan bak bence

ulaşımın sorun olmaması önemliydi benim için sağ olun verdiğiniz bilgiler için.
Bornova ve üçyol u beğendim sanırım :KK64:

Semt belli olunca bildiririm sizlere.
Merkez derken devlet dairelerine yakın yerler önemli benim için.

teşekkür ederim dediğiniz yere bakıyorum :KK16:

ulaşımın sorun olmaması önemliydi benim için sağ olun verdiğiniz bilgiler için.
Bornova ve üçyol u beğendim sanırım :KK64:
Üçyol uygun ve aile yeri düzenli.metro da var.Bornova da da var ama ege orda olduğu için daha öğrenci her yer. Umarım gönlüne gore bulursun hayırlı olsun arkadaşım

X