vallaha biz çok eğlenmiştik çok oynadık yani müzik olayı gayet uyumluydu he yönden siz kaça tuttunuz orayı canım kaç kişilik olucak yemekli?
ewet aynen katılıyorum canım sana yemek meze harikaydı pastada süperdi ve nişanlımla pasta üzerinde yorum bile yaptık balaonlar uçtu havaya falan süperdi yaaaa düğünnn ışıklandırma falan harikaydı.bende düğün yerimi merak ediyorum çok kış olduğu için anlamadık tutarken ama düğünler başladığı zaman gidip bakıcaz nişanlımla eksikleri varsa bi gözden geçiricez öle düşündük bakalım :) sea senin bordo yeşildi demi sanki ben mi yanlış hatırlıorum ?CADIARZU
6000 tl mi??? vereliniortak Ne oluyor yaaa??? :uhm:
Biz ucuzamı veriyoruz düğünleri AŞK OLSUN kır düğün salonu olarak? bilmiyorumkismile ... Biz buca göletteyiz... Bir yanlışınız olmasın Kaç kişilik düğün için verildi bu teklif ???
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AŞK OLSUN Düğün Salonları ... Kır Düğünü ve Kapalı Mekan olarak... Yaz - Kış ...
Buca Gölet Giriş Kapısı Kaynaklar / Buca / İzmir
Tel : (232) 443 03 20 ... Website : askolsundugun.com
canım websıtesını verebılırmısın?sporyum gardena bi bakın arkadaşlar çok güzel:))
kızlar 'saklıbahçe'ye de bir bakın, orayı da beğenmiştim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?