• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirliler yardımmm

envoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
16
0
86
İstanbul
Herkese selamm hihoyyyt

Bütün İzmirlilerin yardımına ve önerilerine ihtiyacım var :)

Kızlar benim düğün temmuzda İzmirde olacak, ben İstanbulluyum ve İzmir'i hiç bilmem. Neyse düğün yeri Naci Usta Restaurant olacak, kır düğünü. Daha önce burada düğünü olanlar, düğüne gitmiş olanlarınızın yorumlarına ihtiyacım var. Olumlu, olumsuz her yönden yorumlarınızı bekliyorum. Hatta önerilerinizi de, şöyle yaptır, şunu da eklet falan filan :))

Sağlıcakla kalın, sevgiler a.s.

canımm öncelikle hayırlı olsun bir ömür mutlu olun inşallah,ben naci usta da arkadaşımızın düğününe gittik nişanlımla resmen büyülenmiştik harika biryer ama biraz tuzlu geldi bize o yüzden orayı tercih edemedik ama düğünümüz kır düğünü olucak 10 temmuzda :)

Teşekkür ederim canım, sizinde hayırlı olsun, Allah herşeyi gönlünüze göre versin inşaallaah.

Şuanda nasıl olacağına dair hayal bile edemiyorum, çünkü mekanı görmek için cumartesi ızmire gittim Pazar döndüm (hayatımda ilk defada ızmir'i gördüm böylece :). Tabi bu mevsimde mekan sadece kuru bir bahçe :)) Dolayısıyla hayal edemiyorum düzen nasıl olur. Ve benim en büyük takıntımdı kır düğünü, kesinlikle kır düğünü yapmıycam derdim, Şu topukların toprağa batmasından yürünemiyor diye, büyük konuşmuşum işte. Gittim kır düğünü seçtim :))

canım topukların batma durumu olmaz pek çünkü oynama pisti falan mermer kaplı ayrı yer ortada yanii haa ama misafirlerin oturduğu bölüm çim ve ben bile gittiğimde ayakkabılarımın topuğu hep batmıştı napalım bi gece olucak ama kır düğünü bi başka yaa.sizin yemeklimi olucak sahneye şarkıcıda gelmişti o gün muhteşemdi

benim arkadaşımında naci ustada oldu düğünü yemekleri muhteşemdi. pastası harikaydı... müziği pek hatırlamıyorum ama :(

ewet aynen katılıyorum canım sana yemek meze harikaydı pastada süperdi ve nişanlımla pasta üzerinde yorum bile yaptık balaonlar uçtu havaya falan süperdi yaaaa düğünnn ışıklandırma falan harikaydı.bende düğün yerimi merak ediyorum çok kış olduğu için anlamadık tutarken ama düğünler başladığı zaman gidip bakıcaz nişanlımla eksikleri varsa bi gözden geçiricez öle düşündük bakalım :) sea senin bordo yeşildi demi sanki ben mi yanlış hatırlıorum ?CADIARZU

Evet canım kısmetse yemekli olacak Naci Ustada. Bende yemekleri ile ilgili hep olumlu yorum duydum, çok güzel dediler. Müzikte sanırım 4 kişilik bir ekipmiş. Ama hiçbir fikrim yok müziği nasıl olur acaba ya ?

vallaha biz çok eğlenmiştik çok oynadık yani müzik olayı gayet uyumluydu he yönden siz kaça tuttunuz orayı canım kaç kişilik olucak yemekli?

naci ustaya ben de gitmiştim yakın bir ahbabımızın
et yemeği çok çok kötüydü belki de şansımıza-tatlicadiarzu-
pasta mükemmeldi , normalde pastalar içimi bayar ama koca pasta banamısın demedi
mekan çok güzel, şimdiden hayırlı olsun:içelim:

ben de kır düğünü düşünüyorum, buca hanci ile konustuk 6000 dediler, biraz fazla geldi
daha uygun bildiğiniz kır dugunu mekanlarını paylasırsanız sevinirim

vallaha biz çok eğlenmiştik çok oynadık yani müzik olayı gayet uyumluydu he yönden siz kaça tuttunuz orayı canım kaç kişilik olucak yemekli?

Bizim 200 kişilik bir düğün olacak. Ama fiyat kısmını bilmiyorum, çünkü ben sadece bir günlüğüne yerlere bakmaya gidebildim, para kısmını onlar konuşacaklardı. Ama öğrenince yazarım canım.

Yok ızmirde oturmıycaz, ıstanbulda çalışıyoruz ikimizde, kısmetse ıstanbulda oturucaz. Ama erkek tarafı ızmirli olduğu için düğünü ızmirde yapıyoruz.

ewet aynen katılıyorum canım sana yemek meze harikaydı pastada süperdi ve nişanlımla pasta üzerinde yorum bile yaptık balaonlar uçtu havaya falan süperdi yaaaa düğünnn ışıklandırma falan harikaydı.bende düğün yerimi merak ediyorum çok kış olduğu için anlamadık tutarken ama düğünler başladığı zaman gidip bakıcaz nişanlımla eksikleri varsa bi gözden geçiricez öle düşündük bakalım :) sea senin bordo yeşildi demi sanki ben mi yanlış hatırlıorum ?CADIARZU

canım benim Talles Park'da olacak kısmetse..

Sporyum Gardena bi bakın arkadaşlar çok güzel:))

6000 tl mi??? vereliniortak Ne oluyor yaaa??? :uhm:

Biz ucuzamı veriyoruz düğünleri AŞK OLSUN kır düğün salonu olarak? bilmiyorumkismile ... Biz buca göletteyiz... Bir yanlışınız olmasın Kaç kişilik düğün için verildi bu teklif ???

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AŞK OLSUN Düğün Salonları ... Kır Düğünü ve Kapalı Mekan olarak... Yaz - Kış ...

Buca Gölet Giriş Kapısı Kaynaklar / Buca / İzmir

Tel : (232) 443 03 20 ... Website : askolsundugun.com

1000 lira özel ekip istemiştik, normalde 5000

kızlar 'saklıbahçe'ye de bir bakın, orayı da beğenmiştim ben.

canım saklıbahcenın fıyatları hakkında bı bılgın varmı. Bızım dugunumuz onumuzdekı sene subat ayında olucak ve yer bakıyoruz su an... Fıyatları nasıl acaba? Ama baya guzelmıs benımde cok hosuma gıttı

ya kızlar nereye baksam hep izmir hep izmir ya buraya sadece izmirlilermi üye benmi bilmiyorumfisfisfis başka topiklere bakıyorum herkez izmirde bişeyler arıyo. yav istanbulda kimse bişey yapmıyomukaydirigubbakcemile3 alla alla çok enteresanfisfisfis en iyisi izmire taşınmak:teytey:

arkadaşlar benim de Şehri Garden'da (İnciraltı-kır düğünü) yemekli nişanım olmuştu. Gerçekten çok özenliydiler,herşey istediğim gibi olmuştu. Orkestrası da çok zengin. Kesinlikle tavsiye ederim.

Back