İzmirliler Yardım

tugcetugce

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
288
199
Arkadaşlar merhaba, izmire yakın denize girilebilecek kalabalık olmayan yerler nereler acaba tavsiye ettiğiniz yerler nerelerdir yardımcı olursanız cok sevinirim ya:KK3: cunku bircok plaj cok kalabalık ve kirli kirli oluyor daha sakin yerler varmıdır?

Arkadaşlar merhaba, izmire yakın denize girilebilecek kalabalık olmayan yerler nereler acaba tavsiye ettiğiniz yerler nerelerdir yardımcı olursanız cok sevinirim ya:KK3: cunku bircok plaj cok kalabalık ve kirli kirli oluyor daha sakin yerler varmıdır?

canım biz en yakın aliağaya gittik metroyla arabamız yok o yüzden polis plajına pazar günü gittiğimiz için çok kalabalıktı dediğin gibi ama hafta içi gideceksen sakin oluyomuş

arkadaşlar izmir'e tayinim çıktı.iş yerim alsancakta olacak.oturabileceğim,ulaşım açısından kolay,nezih semtler nerelerdir?yardımcı olursanız çok sevinirim.izmir'i hiç bilmiyorum:KK43:internet üzerinden ev arıyorum şu an:KK43: zor durumdayım anlayacağınız:KK43:

Alsancak nerdeyse merkez..
Oraya bir çok ilçeden direkt ulaşım var..
Genelde evler eski ve pahalı Alsancak'ta oturmayı planlıyorsan..
Ama onun dışında Bayraklı hem bir nebze yakın hem de nezih sayılabilir..
Şirinyer uzak gibi olsa da İzban ve otobüs ile direkt ulaşım var,
Güzelyalı, Konak, Üçyol taraflarından otobüs ile gidip gelebilirsin..
Bornova da var ayrıca..
Yer bakımından kartela geniş yani merak etme sıkma canını, Alsancak her yerden ulaşıma açık..

Urla, Seferihisar çok sakin yerlerdir.. İçelim kopalım tarzi mekanlar yok, kafa dinlemelik..

izmir in her bir ilçesi sakin, Alsancak hariç....orası daha kopmalık yerler...ve de pahalı...iş yerin nerdeyse orayı tercih et, eğer ki araban yoksa otobüsler yıldırır..

X