• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları İzmirliler lütfen bi bakın:(

EssTgzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
10
1
36
İzmir
Merhaba KK. Bi sorunum var olsa olsa Kadınlar Kulübü yardımcı olur dedim:)
Şuanda 9. sınıftayım yani seneye alan seçeceğim. Ben yd düşünüyorum. Ama okulumdan memnun değilim. YD bölümünün iyi olduğunu bildiğiniz düz lise önerebilir misiniz? Benim için çok önemli bu:(

Tatlım ben Şirinyer Lisesi YD bölümünden mzun oldum bu yıl.
Sana söyleyebilceğim tek şey düz lisede bu alanı seçme.
ıyi eğitim vermiyolar.Şimdi en düşük puan yd alanında oldugu icin bütün gereksiz insanlar bu alanda oluyo yıllarına yazık olur.Ben bir yılımı feda etmek zorunda kaldım ing kursuna gidiyorum.Seneye giricem üni sınavına.
Yine de sen bilirsin

Tatlım ben Şirinyer Lisesi YD bölümünden mzun oldum bu yıl.
Sana söyleyebilceğim tek şey düz lisede bu alanı seçme.
İyi eğitim vermiyolar.Şimdi en düşük puan yd alanında oldugu icin bütün gereksiz insanlar bu alanda oluyo yıllarına yazık olur.Ben bir yılımı feda etmek zorunda kaldım ing kursuna gidiyorum.Seneye giricem üni sınavına.
Yine de sen bilirsin

Ya biçok kişiden bunu duydum ama bazıları da düz lise de olsa sen kendine inandın mı yapabilirsin diyor. Benim kararım kesin dil okumak istiyorum. Tavsiyen için çok çok teşekkürler ama zaten yanlızca dil bölümü olarak değil bölümün ne olursa olsun Ş. L'ni pek sevmiyorum ben:) Arkadaşlar sizden istediğim merkezi yerlerde çankaya da konakta falan bildiğiniz yd bölümü olan liseler.. Buca'da okumak istiemiyorum zaten merkezi bi yer olursa iyi olur:(
Çok teşekkürler Meltosh. :)

benim okulumu yabancı dil konusunda falan baya överler. ama yeri merkezi değil yani çğli evka2'de teğmen ali rıza akıncı anadolu lisesi.

dili istiyorsan kurslarla falan takviye yapmak zorundasın bu da ekonomik olarak çok götürü olur bana kalırsa da başka bölüm seç derim izmirin ne tarafındasın bilmiyorum ama karşıyakadaki en iyi düz lise şemikler bana göre ille de dil istiyorum diyorsan o zaman karacan a yazıl oranın dil eğitimi çok iyi tercih senin=)

dil genel lise için riskli bölüm

ben bornova anadolu mezunuyum

ve dil bölümündekilerin nasıl eğitim aldıklarını biliyorum

genel lisedeysen başka bölüm seç derim

ama azmin elinden ingilizce de kaçamaz;)

ama azmin elinden ingilizce de kaçamaz;)
Bunu bildiğim için üstüne gidiyorum. :) Çiğli ve ksk dendi ama ben bucadayım. Yani daha merkezi yerlerde bi okul önerseniz 1 ay kaldı zaten karataş'ı deneyeceğim birde gaziemir lisesi'nin dil bölümü iyiymiş bu konuda bilginiz var mı? Birde Çamdibi'nde Sıdıka Rdop lisesi varmış oraya gitmek istedim ama yeri bayağı bi ters:(

Gaziemir Lisesi'nde disiplin iyidir. Zaten senin dersine en iyi ingilizce öğretmenini verceklerdir hangi okula gidersen git. Ben süper lise mezunuyum mesela Gaziemirden değil ama. Bizim ing öğretmenlerimizle düz liselerin ing öğretmenleri çok farklıydı. Eğer ki yapabilceğine inanıyorsan dersane,kurs vb. destekleyebileceksen hiç düşünme dilediğin bölümü oku diyorum. Ama tabi ki yine de karar senin.

Ya arkadaşlar bişey daha var. Nakil için ikamet şartı aranıyor ya. Bunu Gaziemir lisesinde hallediyorlar mı? Bazı okullar bunu hallediyorlarmış. Ama gaziemir'de illaki oraya kayıtlı olmam gerekir mi? Eğer okul disiplinliyse sorun çıkabilir:) Orada okuyan bi arkadaşımız fikir verebilr mi bu konuda?

HAE:
Ya arkadaşlar bişey daha var. Nakil için ikamet şartı aranıyor ya. Bunu Gaziemir lisesinde hallediyorlar mı? Bazı okullar bunu hallediyorlarmış. Ama gaziemir'de illaki oraya kayıtlı olmam gerekir mi? Eğer okul disiplinliyse sorun çıkabilir:) Orada okuyan bi arkadaşımız fikir verebilr mi bu konuda?

Aa evet o konuda sorun çıkabilir canım. Ama sen kendi okulunda açılmadığı için geçiceksin değil mi başka okula? Halledilir o zaman o konu bence.

HAE:
Aa evet o konuda sorun çıkabilir canım. Ama sen kendi okulunda açılmadığı için geçiceksin değil mi başka okula? Halledilir o zaman o konu bence.
Aslına bakarsanız büyük ihtimalle açılacak falan diyorlar fakat her sene böyle söyleniyormuş ki zaten yd bölümü bahane okuldan kurtulmaya çalışıyorum biraz da. :)
Çok teşekkürler Masal. :)

Bunu bildiğim için üstüne gidiyorum. :) Çiğli ve ksk dendi ama ben bucadayım. Yani daha merkezi yerlerde bi okul önerseniz 1 ay kaldı zaten karataş'ı deneyeceğim birde gaziemir lisesi'nin dil bölümü iyiymiş bu konuda bilginiz var mı? Birde Çamdibi'nde Sıdıka Rdop lisesi varmış oraya gitmek istedim ama yeri bayağı bi ters:(

cnm ben mezun olalı 3 yıl oldu okullar hakkında bilgim azaldı ama ben buca lisesinin iyi olduğunu duyardım hep, karataşta ünlüdür ama sana net bi tavsiye veremem bu konudabilmiyorumkismile

anladğım kadarıyla çok istiyorsun bu bölümü, çalışınca yapamayacağı şey yoktur insanın, sende kurslarla takviye edersin yeterki azmetkaydirigubbakcemile5

cnm ben mezun olalı 3 yıl oldu okullar hakkında bilgim azaldı ama ben buca lisesinin iyi olduğunu duyardım hep, karataşta ünlüdür ama sana net bi tavsiye veremem bu konudabilmiyorumkismile

anladğım kadarıyla çok istiyorsun bu bölümü, çalışınca yapamayacağı şey yoktur insanın, sende kurslarla takviye edersin yeterki azmetkaydirigubbakcemile5

Olsun ilgilendiğin için çok teşekkürler. :)

Aslına bakarsanız büyük ihtimalle açılacak falan diyorlar fakat her sene böyle söyleniyormuş ki zaten yd bölümü bahane okuldan kurtulmaya çalışıyorum biraz da. :)
Çok teşekkürler Masal. :)

Rica ederim canım. Dediğim gibi eğer açılmazsa -ki kesin açılmaz- sorun çıkmadan kaydolursun her okula.

Back