izmirliler ELİZA 'yı biliyo musunuz???

narr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
152
0
46
İzmir
hemşehrililerim burayı çook duymuştum sir ağda için ancak erkek çalışanı da varmış yaa yani kasada duran artı saçla ilgilenen falan,kadın erkek karışık yanii,ama ben onlar varken yan odaya girip sir yaptıramam, heleki kasiyere ödeme falan yaparkende muhattap olamam, bana terss
hiç sevmiyorum zaten erkeklerin bayan kuaförü olmasını
acaba bu civarlarda başka temiz ve güvenilir başka bi yer var mı??? elizayı bilenler nerde olduğu bilir ama yinede söliim, bornova- çamdibinde,????

ben hiç oraya gitmedim, ama arkadaşlarımdan oranın namını olumlu anlamda çok duydum.
iyi - kötü göreceli kavramlardır, gidip görmek lazım diye düşünüyorum.

ben hiç oraya gitmedim, ama arkadaşlarımdan oranın namını olumlu anlamda çok duydum.
iyi - kötü göreceli kavramlardır, gidip görmek lazım diye düşünüyorum.

peki sen nereye gidiyosunnn canım??? bende duydum yeride yakın ama işte ben sevmem öle erkek kasiyer orda,ödeme falan bana göre değill :26::26::26:

ben geçen sene buca çevik bir meydanındaki sim ağda salonuna gidiyodum. çok temiz bir yerdi. orayı iki kardeş açmışlardı, çok tatlı dilli insanlardı. ama ben geçen sene güzel izmirimden ayrıldım :2:. şu anda orası duruyomu bilemiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…