• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirliler ELİZA 'yı biliyo musunuz???

narr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
152
0
46
İzmir
hemşehrililerim burayı çook duymuştum sir ağda için ancak erkek çalışanı da varmış yaa :52::53::27:yani kasada duran artı saçla ilgilenen falan,kadın erkek karışık yanii,ama ben onlar varken yan odaya girip sir yaptıramam, heleki kasiyere ödeme falan yaparkende muhattap olamam, bana terss :45::45::45:
hiç sevmiyorum zaten erkeklerin bayan kuaförü olmasını :50::50::50:
acaba bu civarlarda başka temiz ve güvenilir başka bi yer var mı??? elizayı bilenler nerde olduğu bilir ama yinede söliim, bornova- çamdibinde,????

ben hiç oraya gitmedim, ama arkadaşlarımdan oranın namını olumlu anlamda çok duydum.
iyi - kötü göreceli kavramlardır, gidip görmek lazım diye düşünüyorum. :31:

ben hiç oraya gitmedim, ama arkadaşlarımdan oranın namını olumlu anlamda çok duydum.
iyi - kötü göreceli kavramlardır, gidip görmek lazım diye düşünüyorum. :31:

peki sen nereye gidiyosunnn canım??? bende duydum yeride yakın ama işte ben sevmem öle erkek kasiyer orda,ödeme falan bana göre değill :26::26::26:

ben geçen sene buca çevik bir meydanındaki sim ağda salonuna gidiyodum. çok temiz bir yerdi. orayı iki kardeş açmışlardı, çok tatlı dilli insanlardı. ama ben geçen sene güzel izmirimden ayrıldım :2:. şu anda orası duruyomu bilemiyorum canım.

Back