• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirliler acil lütfen 3 aylık bebek için

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
358
Kanada
arkadaşlar facebook ta karşılaştım içim gitti.izmirdeki tanıdıklara yolladım. benim oğlumda aynı gruptan çok zor bulunan kan.
mesajı paylaşıyorum sizinle

ACİLLLLL !!!! 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bir bebek için O Rh (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. İrt Tel= 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen... Duvarınızda paylaşabilir misiniz? Ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı... KOPYALAYIN YAPIŞTIRIN BASKA YORUMLARA LÜTFEN COOK ACİL:Saruboceq:mafoldumben

canım ben de izmirliyim.pazartesiden beri facebookta profilimde paylaşıyorum.umarım bulunur.benim uysa hemen koşup vericem.burada da paylaşman çok iyi olmuş.benim aklıma burada paylaşmak gelmemişti.teşekkürlera.s.

canım ben de izmirliyim.pazartesiden beri facebookta profilimde paylaşıyorum.umarım bulunur.benim uysa hemen koşup vericem.burada da paylaşman çok iyi olmuş.benim aklıma burada paylaşmak gelmemişti.teşekkürlera.s.
ben teşekkür ederim inşallah bulunurŞeniz

arkadaşlar ablam izmirde işyerinden birini bulduk gidecek ama uymayabilir.lütfen başka uyan yokmu.

Back