İzmirli Hatunlar Kurtlarını Döktü...

İzmir'in hanımları için söylenen tüm güzel sözleri ispatlayan bir buluşma daha...:lepi:
Her biririniz çok hoşsunuz, ne kadar eğlendiğinizde resimlerden belli...
Yengeçburcu, nazarboncuğu ve deaibel arkadaşım sileri görmek ayrıca
çok güzel. Sakarya 'dan hepinize kucak dolusu sevgiler...a.s.

azcık kıskanmaktan zarar gelmez cnm belki senide tetikler ve bi gün aramızda görürüz opuyorumnanaktan
teşekkürler a.s.

çok teşekkür ederiz cnm a.s.
sakarya yada sevgiler bizden Şeniz

ızmir'in güzel ,hoş ve eğlenceli hanımlarının buluşmalarına katılamadığım için üzülüyorum.Zamanlama hiç tutmadı.Ama siz biz burdayız.Bende bu güzelliklerin içinde olmak için sabırsızlanıyorum.Dostluklarınızın daim olması dileğiyle...............................kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

azcık kıskanmaktan zarar gelmez cnm belki senide tetikler ve bi gün aramızda görürüz opuyorumnanaktan
teşekkürler a.s.

çok teşekkür ederiz cnm a.s.
sakarya yada sevgiler bizden Şeniz

işte sorunda bu ya ben kıskanmayı hiç bilmiyorum mafoldumben
tam aksine benim yapamadığım herşeyi yapanları görünce ben yapmış gibi seviniyorum hihoyyyt
acaba bende bir sorunmu varkaydirigubbakcemile3
şu bir gerçekki aranızda olmayı çok isterdim güzel dökmüşsünüz kurtlarınızıkaydirigubbakcemile5
benim kurtlar içerde duruyor kaynıyor:roflol:

hey allahım ya pc m bozuktu 1 ay neler olmuş bu arada ya nezaman buluştunuz bende olucaktım sözdeyaaa nerde resimler göremedimdeeeee offff.bunları düzenleyen arkadaşlar beni arkadaş edinin de bende bilgileneyim yaww

hey allahım ya pc m bozuktu 1 ay neler olmuş bu arada ya nezaman buluştunuz bende olucaktım sözdeyaaa nerde resimler göremedimdeeeee offff.bunları düzenleyen arkadaşlar beni arkadaş edinin de bende bilgileneyim yaww

tmmdır cnm seni arkadaş listeme ekledim ve bidahkine yakandayım bilesin yerimseniben
çok yakında yeni bir buluşma haberiyle sizlerleyiz :lepi:

bir sonraki toplantiya en basa beni yazin bakayim....yas olarak eh da eh biraz kıdemimiz varya !!!
hepinizi opuyorum..izmirin guzel hatunlari ve kk nin tum guzel hatunlarini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…