İzmirli Hanımların Lezzet Dolu Mini Buluşması

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ımmm gerçekten lezzet dolu bir buluşmaydı Peri ablamız döktürmüştü elleri dert görmesin inşallah,
tekrar tekrar ellerine ve o güzel yüreğine sağlık..
En çok yiyenleri sayıyorum şimdi
gulsah_grafik
pinkystar
bumuyani
çok yediler çokkkksırnaşık şey delikafadulden sırnaşık şey

Afiyet olsun löp löp et olsun kaydirigubbakcemile3

perim ,ellerine sağlık ,canım döktürmüşün valla, hepsi nefisti,anneciğinde çok tatlı,benim için anneciğini öp,,

obensi aşk olsun yanı ben çok yemedımkı sadece hashaslının yarısını yedim .))))(tABAGIN YARIISINI kaydirigubbakcemile3

ne diyorsun songülcüğümmm tabaklarda geri kalanlar için ertesi günü yas ilan ettim o derece artık kaydirigubbakcemile3

Canım benim sen de çok tatlısın keşke gelebilseydin...[/QUOTE]
sorma ablacım sorma keşke..... ama olmadı işte olsun resimleriniz varya gördüm bi eksiğim tadı yok damakda övgü dolu ikramlarının ellerine sağlık çok güzel görünüyor masa bidahakine inşaallah opuyorumnanaktan

:1hug:
canlarım afiyet olsun ne mutlu bana ki yaptıklarım beyenilmiş ve yenmiş..
:sm_cool::sm_cool:
perim ,ellerine sağlık ,canım döktürmüşün valla, hepsi nefisti,anneciğinde çok tatlı,benim için anneciğini öp,,

hemen şimdi kalkıp annemi senin için öpecem canım sağol...:1hug:

obensi aşk olsun yanı ben çok yemedımkı sadece hashaslının yarısını yedim .))))(tABAGIN YARIISINI kaydirigubbakcemile3

yedikleriniz hepinize sağlık olsun canlarım ne güzelki severek yediniz..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canım benim sen de çok tatlısın keşke gelebilseydin...
sorma ablacım sorma keşke..... ama olmadı işte olsun resimleriniz varya gördüm bi eksiğim tadı yok damakda övgü dolu ikramlarının ellerine sağlık çok güzel görünüyor masa bidahakine inşaallah opuyorumnanaktan[/QUOTE]

inşallah bi dahakine beklerim herzamanda beklerim...:içelim:

Çok tatlısınız bayanlar, güzelliğiniz resimlere yansımış.......
dstluğunuza a.s.

oo maşşallah hanımlar harikasınız afiyetler olsun çok keyifli geçmiş gözleriniz gülüyor pericim ellerine sağlık hepinizin yüreğine sağlık içinize sinsin

ay valla yeni haberim oldu yeni gördüm
aşk olsun mafoldumben:umursamaz:

ayy ben fotoları da gormemısım ,akannehir

yolda kadriye söyledi de arayıp buldum topiği :hulya:

ay valla yeni haberim oldu yeni gördüm
aşk olsun mafoldumben:umursamaz:

canım bunu mantı gününe gelen arkadaşlar o gün kararlaştırdık.:uhm:Genelde ev buluşmasına herkes sıcak bakmıyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: isteyen arkadaşlar böyle bir şeye karar verdik ama yinede isteyen herkes katılabilir...

yolda kadriye söyledi de arayıp buldum topiği :hulya:

tatlım sende katıl bize...:içelim:

Son düzenleme:
ay ben bu resimleri yeni gördüm. güzel bir buluşma olmuş. dostluğunuz hiç bozulmasın.opuyorumnanaktan

dosluğunuz daim olsun kızlar çok güzel ee izmirli olmak başka tabiii, minik bebeğim olduğu için ben katılamıyorum bu tür toplantılara, havalar düzelince inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…