İzmirli Hanımların Lezzet Dolu Mini Buluşması

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
dun peri ablamızıza gittik. çaylarımızı içtik kahvelerımızı yudumladık.güzel bi gün gecirdik. buyrun resimler....

cokguzel cıkmıssınz cnm yedıklerınız de ayrı guzel :P

çok hoş çıkmışsınız. afiyet şeker olsun.

hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah ee izmirli olmak bi başka tabi opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun
bu arada menüye bayıldım cokacimcoook

galiba bana kısmet olmıcak resim yükleyim konu açmak :gitme: neyseki sen varsın bumuyanicim kaydirigubbakcemile5 sağol canımcımmm

çok güzel bi gündüü peri ablacımm tekrar ellerine sağlıkkkkk müthişti ikramların cokacimcoook

işyerinde geçirdiğim bu öğlen saatlerinde ne yalan söyleyeyim gözümün önünden geçiyor hepsi tek tek ellerine sağlık perihan ablacığım hepsi çok güzeldi

çok güzel bi buluşma olmuş bende yattığım yerden bakıorum fotolarınıza dostluğumuzdaimolsun

maşallah size maşallah..aynı enerjiyi 12 aralık içinde depolayın olurmu..öpüyorum kocaman..

işyerinde geçirdiğim bu öğlen saatlerinde ne yalan söyleyeyim gözümün önünden geçiyor hepsi tek tek ellerine sağlık perihan ablacığım hepsi çok güzeldi

canım kız caktırmadan cebıne koysaydınya bugun yerdin :)

hepiniz çok güzel çok tatlısınız mafoldumben :delphin:

dun peri ablamızıza gittik. çaylarımızı içtik kahvelerımızı yudumladık.güzel bi gün gecirdik. buyrun resimler....

Canım ellerine emeğine sağlık. Ama ben resimlerde ne kadar kilolu çıkmışım yaaa olamazzz ben bu kadar kilolumuyum..senağlama Gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. İyiki geldiniz kızlar iyiyki varsınız...Sizleri çok seviyorum...Şeniz

hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah ee izmirli olmak bi başka tabi opuyorumnanaktan
dostluğunuz daim olsun
bu arada menüye bayıldım cokacimcoook

Teşekkürler canımm.İnsan sevdilerine yapınca gerçekten güzel oluyor...opuyorumnanaktan

galiba bana kısmet olmıcak resim yükleyim konu açmak :gitme: neyseki sen varsın bumuyanicim kaydirigubbakcemile5 sağol canımcımmm

çok güzel bi gündüü peri ablacımm tekrar ellerine sağlıkkkkk müthişti ikramların cokacimcoook

Canım benim afiyet olsun hepsi sizler içindi:dance:hihoyyyt

sizlerde sağolun canlarım benim iyiki varsınız...iyiki sizleri tanıdım:enbuyukkk:a.s.

canım kız caktırmadan cebıne koysaydınya bugun yerdin :)

bak kadriyeciğim ne güzel demiş ama bira zgeç olmadımı bunu söylemek için kadriyeciğim:sm_cool::dance::dance:

hepiniz çok güzel çok tatlısınız mafoldumben :delphin:

Canım benim sen de çok tatlısın keşke gelebilseydin...

ayy peri ablacım hashaşlında gözumn kaldı ınan oyle çok yedımkı

çok tatlısınız
Dostluğunuz daim olsun inşallahhh

Back