• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirli hamile arkadaşlar

merhaba ben de izmirdeyim 6-7 haftalık hamileyim iyi bir doktor bulamadım hastane bağlantılı tahliller için. sen nereye gidiyorsun? seninki kaç haftalık

gökalp bey evet çok ünlü bende randevu almak istedim ama 4 ay sonraya verdiler.hakan beyde iyi bi doktor benim iki arkadaşım onda doğurdu memnun kaldılar bende ona devam ediyorum.

canım senin ne kadarlık bebişin ben bu hafta dr bulamasam bornovada kordon kadın doğum açıldı oraya gideceğim kalp atımını duyamadık daha

Kızlar merhaba,huzurlu mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum.20 haftalık hamileyim usg yaptırmak istiyorum iyi bir perinatolog arıyorum kime gidebilirim yardımcı olabirmisiniz,herkesi öpüyorum.

Kızlar merhaba,huzurlu mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum.20 haftalık hamileyim usg yaptırmak istiyorum iyi bir perinatolog arıyorum kime gidebilirim yardımcı olabirmisiniz,herkesi öpüyorum.

canım merhaba.ben egepole gidiyorum söylemiştim.bu cuma randevum var ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsun sanırım benim egepolde yapılcak başka biyer bilmiyorum sırf bu yüzden de orayı tercih ettimki herşeyim tek bi yerde yapılabilsin diye.

Back