• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirli bayanlar sezeryan için bilgi istiyorum

bana yardımcı olun sezeryan doğum için özel hastahane bakıyorum izmirde....ama ssk anlaşması olacak.tecrübesi olan arkadaşlar...[/QUO slm arkadşm bende sezeryan olucam ama henüz 31 haftağm daha vktm vr ama karşıyaka bostanlıda başkent hastanesi vr. özel çk temiz ve anlaşmalı 500 civarı tutuomuş..bi araştr istersen..ii günlr..

bana yardımcı olun sezeryan doğum için özel hastahane bakıyorum izmirde....ama ssk anlaşması olacak.tecrübesi olan arkadaşlar...

ben şifada oldum cok memnun kaldım daha aksamı hastane korıdorunda yuruyus yaptık esımle hıc agrım sızım olmadı dıkıs yerım hıc bellı degıl ertesı gunde kalktım ayaga zaten, sabaha kadar hemsıreler hıc yalnız bırakmadılar devamlı benı bebegı kontrol ettıler yattıgımız yerden esımle ask_ı memnu dızısını ızledık:roflol: toplam 600 tl odedık. Arkadasım sımdı dogum yapacak ama o gazi hastanesınde olucak orası 400 tl ve cok memnun kalanlar var sıfada yapmasaydım bende gazıde olucaktım, Karatas sanırım 1.500 tl, Çınarlı 2.500 TL, Egepol 900 dıe bılıyorum yıne en uygun ve guvenılır gazı ve şifa tavsıye ederım arkadasım. Hayırlı saglıklı dogumlar dılıyorum:nazar:

merhaba canım.. bende sezeyan düşünüyorum.. o yüzdende şimdiden doktorumu ayarladım. buca kadın doğum hast. olucam. özel hast. değil ama çok guzel ve temız bı yer. özel ayarında bıyer.

hastane aslında normal doğum ağırlıklı bi yer. ama doktorunu ayarlayınca sezeryen olabılıyorsun. seçtiğim doktor alanında uzman ve çok iyi birisi. bi çok tanıdığım kendısınde sezeryen oldu. çok memnunlar.. şimdi 1 hafta içinde başka bi arkadaşımda kendısınde sezeyen olucak. ondanda emınım güzel şeyler duyucam..

benımde 1 ayım kaldı.. rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh..

Back