• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El izmirli bayanlar buraya elden teslim alınabilir, çoook yeni erkek bebek eşyaları

batuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
341
9
118
İzmir
$beşik.jpg bebek arabası travel sistem grago marka, sallanan ahşap beşik beyaz renk ve kıyafetler resim eklemeyi becerebilirsem resim yüklücem yapamadım yazayım bari dedim :)

Son düzenleme:
kıyafetlerimiz yeni doğan, 1-3 ay 3-6 ay arasıdır. içinde bir iki tanede 6-9 ay var.

tulumlar 5 tl, takımlar 5 tl, çoraplar 10 tl, alt pijama 2 tl, çıtçıtlı badiler 2 tl dir.

sizin belirledğiniz bir fiyat varsa bunun üzerinden konuşuruz, ilk defa böle bişi yapıyorum, bu araada kıyafetler çok temiz lekesi falan yok patikli pijamaları çok sevdiğimiz için en fazla onları giymişizdir. orada ayrı ayrı çekmişim fotosunu iki kadife üst var onlar birer kere giyildi belkide, ve altları var resimlerde takım çekmemişim altlarıda resimlerde.

sizin belirledğiniz bir fiyat varsa bunun üzerinden konuşuruz, ilk defa böle bişi yapıyorum, bu araada kıyafetler çok temiz lekesi falan yok patikli pijamaları çok sevdiğimiz için en fazla onları giymişizdir. orada ayrı ayrı çekmişim fotosunu iki kadife üst var onlar birer kere giyildi belkide, ve altları var resimlerde takım çekmemişim altlarıda resimlerde.

o zaman canım belki sna az gelecek ama 40 tl düşünür müsün? hakkarideyim kargo da vereceğim

kargo çok tutmaz ptt kargoyla gönderebilirim rakam çok çok düşük toplu olarak almak istersen 90 olur, çorapları bile çifti 4 liraydı dandik kıyafetler değil çoğunu lsw atletleride öle etiketlerini kesmisimdir çocuğu sürtmesin diye ama malları belli zaten.

kargo çok tutmaz ptt kargoyla gönderebilirim rakam çok çok düşük toplu olarak almak istersen 90 olur, çorapları bile çifti 4 liraydı dandik kıyafetler değil çoğunu lsw atletleride öle etiketlerini kesmisimdir çocuğu sürtmesin diye ama malları belli zaten.

tamam canım hayırlı satışlar dilerim o zaman

3. resimdeki tulum,4.deki takım, 14.resimdeki tulum,15 ve 16daki sanırım takım onlar,21 ve 22 resimdeki tulumlar ve çoraplar ile atletler ne kadar olur cnm?kargoda yapabiliyorsun değil mi?uygun bir fiyat verirsen bunlara talibim :)

Son düzenleme:
3. resimdeki tulum,4.deki takım, 14.resimdeki tulum,15 ve 16daki sanırım takım onlar,21 ve 22 resimdeki tulumlar ve çoraplar ile atletler ne kadar olur cnm?kargoda yapabiliyorsun değil mi?uygun bir fiyat verirsen bunlara talibim :)

66 tl tutuyor elli olur canım.

Back