İzmirli arkadaşlarım yardım edin!

harikabirisi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
92
51
Ben İzmir'e okumaya gideceğim ilk sene de hazırlık okuyacağımdan şu kilolarımı vermek daha kolay olur diye düşündüm.İlk bir spor salonu bulayım dedim, araştırdım en çok hoşuma giden Fit in Time oldu ama çoook pahalıya mal olacak gibi dedim çünkü daha ilk senem de olunca hazırlık kitabı olsun yurdu olsun zaten baya masraf olacak bide öyle şaşalı yerlere gitmeye gerek yok diye düşündüm ama yine de demosuna gidip olayı yaşamak istiyorum merak etmedim değil neysee işte ben de çok pahalı olmayan hatta en ekonomik zumba olur fitness olur bunlardan birine yazılmak istiyorum eğer yine pahalı gelirse oturup kendime koşacak sahil arayacağım alsancak sahili buna uygun mu ki acaba neysecim.işte benim bir uygun bütçeli tavsiye edeceğiniz bir spor salonuna ihtiyacım var zumba olursa zorlanmazmışım gibi geliyor ama fiyatlara bakmam lazım tabii.yardım ederseniz çoook mutlu olucam :)

Ege universitesinde okuyacaksan bornovada birsuru spor salonu var kucuk parkta uygun fiyatli ogrencilerin gittigi yerler bnde ogrenyken gitmistim memnun kaldim

pekii küçükpark etrafında kazımdirik mahallesi etrafında belediynin bu spor aletlerinin olduğu bi yer var mı biliyor musun :)

bornova küçük parkın yakınında mağfelin oradaki askeriyenin içinde spor salonu var. dışarıdan herkese açık ve öğrenci fiyatı 45 tl. deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…