- 2 Ocak 2008
- 5.424
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende karataşta epidural sezeryanla doğum yaptım..çokta memnun kaldım ilgi alaka güzeldi,1200ytl ödedik.yakın zamanda arkadaşım dokuz eylüde yaptı gece suyu boşalmıştı acilen hastaneye gittiler sabaha kadar sancı çekti açılmada olmasına rağmen hocanın gelmesini beklediler hoca gelince direk sezeryana aldılar..hem sancıyı çekti hemde sezeryan oldu..kendiside dokuz eylülün hemşiresi olmasına rağmen memnun kalmadı
aralık ayında ege sağlıkta epidural sezaryan doğum yaptım alsancakta yeri.çok çok memnun kaldım.hemşiresinden çalışan memuruna kadar herkes titiz ve güleryüzlü.işlerini büyük ciddiyetle yapıyorlar.benim prof.yakup erata ege sağlıkla anlaşma varmış.kesinlikle tavsiye edeceğim bir hast.sezeryan esnasında yaptıkları bütün işlemleri anlattılar.rahat olmam için ellerinden geleni yaptılar.işlerini severek yaptıklar herhallerinden belliydi.bukadar huzurlu bir doğum yapacağımı düşünmemiştim açıkcası..fiyata gelince ssk.lıyım. 350ytl idi sanırım. Dr a 1.500ytl verdik.
çıtır-pıtır umarım herşey dilediğin gibi olur.zamanı gelince doğum hikayeni bekliyoruz.