• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirli anneler bebek doktoru arıyorum

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
216
738
41
İzmir
kızlar bebişim 10 günlük oldu ama ben hala doktor kararı veremedim.etraftan tavsiyeler aldım ama sizden de tavsiye istiyorum sevgiler teşekkürler:1closedeyes:

Son düzenleme:
saphiracım ben çok iyi bir doktor biliyorum hatta eltim ona gidiyor ve inanılmaz ilgili bir adam oğlu doktoruna bayılıyo düşün iğneyi bile güle oynaya yaptırıyolar adı hasan ama şirinyerde eğer düşünürsen diğer bilgilerini de öğrenirim senin için

canım sağol,diğer bilgilerini de öğrenirsen sevinirim.telefonu ve vizite ücreti gibi ;)CADIARZU

hasan özdemir 60ytl vizite ücreti ayrıca aşıların hepsini bu doktor yapıyo alıyosun eczaneden hiçbir ücret almadan vuruyo.bende kesin ona gidicem inanılmaz da işinde usta bi doktor.eltimin oğlu çok sık rahatsızlanıyo adam hep telefonda teşhis koyuyo ilaç veriyo eltim hep der adam bir kere bile yanılmadı ne dese hep çıkıyo diye.şeker gibi bi adam zaten.eğer gidersen memnun kalıcağına eminin canım

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler cnm iyi oldu bu tavsiye.fiyatıda uygunmuş eşimlede konuşalım bir karar veririz artık:ecrin_bebek:

Back