ay ben de Bornova Özkanlar'da oturuyorum, bizim semt öğrenci kaynıyor valla. iyi de oluyor. bizim apartman öğrenci dolu, iyi de oluyor, daha hiç bir uygunsuzluklarını görmedik. hatta apartman toplantılarını bile ciddiye alıp pazar pazar katılıyor gariplerim.
çok kızıyorum böyle öğrenciye ev vermeyene, hiç mi çocuğun öğrenci olmadı be adam.
evet, orada.aaa Özkanlarda ha pazara yakın ohhh tam yerindesin
aslında o kadar çok 1+1 varki izmir de inşaat halinde veya bitmiş,bizimde iki ev var 1+1 öğrenci oturuyor.o kadar memnunuz ki
öğrenci var öğrenci var demek
biz bu evleri inşaat halindeyken aldık,ev almadan bir kaç eve baktık öğrenciler oturmuş inanın abartı degl evi harabeye çevirmişler o kadar hor kullanmışlardı ki yazık dedik içine hayvan baglasan bu kadar olmaz
evi aslında tayin olmuş bir memur tutsun istedik öğrenciye verirken çekindik ama şükür ki kortugumuz olmadı
evet, orada.
tabii canım, bizim apartmanda hem kız hem erkek öğrenciler var hepsi çok efendi. hafta sonları bir seslerini duyarız, o da normaldi, arkadaşları falan geliyor, gırgır şamata yapıyorlar. o da normal yani, ot değil sonuçta çocuklar :)
apartmanda en az öğrencilerin sesi çıkıyor hakkaten.
bazı öğrenciler cidden harabeye çeviriyor ama kimisi de temiz ve düzgün bakıyor eve.
ay ben de Bornova Özkanlar'da oturuyorum, bizim semt öğrenci kaynıyor valla. iyi de oluyor. bizim apartman öğrenci dolu, iyi de oluyor, daha hiç bir uygunsuzluklarını görmedik. hatta apartman toplantılarını bile ciddiye alıp pazar pazar katılıyor gariplerim.
çok kızıyorum böyle öğrenciye ev vermeyene, hiç mi çocuğun öğrenci olmadı be adam.
annem tatlı, sarma falan yaptı mı onlara veriyor, geçen birinin memleketten İsot gelmiş, getirdi bize de bir fincan "teşekkür ederiz teyze, çok sağol" diye.bizimkiler erkek terbiyeli saygılı çocuklar geçen arkadaşları toplanıp iftar vermişler,kız arkadaşlar falan karışık gelinimiz gitti kardeşim yoktu bende şuan izmirde değilim
diyor ki öğrenci olasım geldi dediğin gibi gençlik gırgır şamata eğlence olucak tabiki hiç sıkıntı yok yani
keşke herkeste böyle olsa birkaç kişi kötü kullanıyor evi,sanıyor ki ev sahibleri herkes öyle haklı yanlarıda var tabiki hani başına gelen bilir derler ya onun gibi bir şey