• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİRİN EN SÜPER YORUMCUSU VE FALCISI ECEM HANIMI DENEDİZNİZ Mİ ?

ozlem vardarli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2
0
1
45
İZMİR ALSANCAK SEMTİNDE BULUNAN TELVE CAFE KIBRIS SEHITLERI CADDESI UZERINDE BULUNAN ERBİL SUEL ARA SOKAGINDA MUKEMMEL YORUMU VE SASIRTICI IFADELERIYLE SIZLERI BUYULEMEYE DEVAM EDIYOR GERCEKDEN BIR KERE YORUM YAPTIRDIGINIZDA BENIM GIBI MUDAVIMI OLUCAKSINIZ GIDIP GORULUP BAKTIRILMAYA DEGEN BIRI SIZDE ACABALARI ATIN KAFANIZDAN BUGUN KIMLERE KIMLERE GITMEDINIZKI NE KAYBEDERSINIZ GIDIN DENEYIN GORUN SOYLENENLERE ALDANMAYIN SADECE YASAYIN ???SAYGILARIMLA...

Evet denedim!!!! :dondurma:
Gerçekten haklısın acayip süper bakıyor. :halay:
Mesela az sonra senin bu siteden uçacağını söyledi!!! :KK55:
Bakalım bunu da bilecek mi? :silah:
Meraktayım!!!! :spor:

Başladık gene yav siz hiç bıkmaz mısınız ?yani burası kadınlar kulübü diye niye her seferin de burayı hedef alıyorsunuz ? Tabi kadınların yegane işi fal baktırmak buyu yaptırmak size göre hey allahım ya

Ya madem bu ecem hanım bu kadar iyi nickimizden baksın falımıza sonuçta aynı nicki birden fazla kişi alamıyor bu forumda

İZMİR ALSANCAK SEMTİNDE BULUNAN TELVE CAFE KIBRIS SEHITLERI CADDESI UZERINDE BULUNAN ERBİL SUEL ARA SOKAGINDA MUKEMMEL YORUMU VE SASIRTICI IFADELERIYLE SIZLERI BUYULEMEYE DEVAM EDIYOR GERCEKDEN BIR KERE YORUM YAPTIRDIGINIZDA BENIM GIBI MUDAVIMI OLUCAKSINIZ GIDIP GORULUP BAKTIRILMAYA DEGEN BIRI SIZDE ACABALARI ATIN KAFANIZDAN BUGUN KIMLERE KIMLERE GITMEDINIZKI NE KAYBEDERSINIZ GIDIN DENEYIN GORUN SOYLENENLERE ALDANMAYIN SADECE YASAYIN ???SAYGILARIMLA...
he denedik çokta memnunuz ailecek katılıyoruz gülmekten kendisine:KK53:

Back