• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İzmir'in çeşme suyunun saçları keçe gibi yapması

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.683
3.911
373
37
istanbula döndüğümde iyice emin olduğum durum.
istanbul'da ne zaman saçımı yıkasam, krem bile sürmeden saçlarım yumuşacık oluyor, bi taramayla hemen açılıveriyor.
izmir'de değil şampuanla çıkmak, kremin üstüne bakım maskeleri, durulanmayan sıvı kremler, serumlar saç anca kendine geliyor ve açılıyor.
bilemiyorum benim saçımda mı bi problem var yoksa herkeste mi mu problem var açıkçası merak ettim. :)
izmirli arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
eğer bu bana özel bi durum değilse, o zaman benim yıpranma var zannettiğim saçlarımda hiç bir problem yook demektir:))

Son düzenleyen: Moderatör:
istanbul'da ne zaman saçımı yıkasam, krem bile sürmeden saçlarım yumuşacık oluyor, bi taramayla hemen açılıveriyor.
izmir'de değil şampuanla çıkmak, kremin üstüne bakım maskeleri, durulanmayan sıvı kremler, serumlar saç anca kendine geliyor ve açılıyor.
bilemiyorum benim saçımda mı bi problem var yoksa herkeste mi mu problem var açıkçası merak ettim. :)
eğer bu bana özel bi durum değilse, o zaman benim yıpranma var zannettiğim saçlarımda hiç bir problem yook demektir:))

kesinlike problem yok :) şuan bende güz tatilinden dolayı eve döndüm ve aynen emin oldum. İzmirin suyu AŞIRI kreçli ya demekki saçlarımıza da zararı büyükmüş :) dönünce napcaz asıl o önemli. Damacanayla mı yıkasak napsak
:10:

bi kaç yazdır tatilimizi izmir'de geçiyoruz
ve o kısa sürede saçlarım öyle kuruyor ki
aylarımı alıyor saçlarımı toparlamak
ordayken diyordum kimse bana inanmıyordu
saçlarımı duruladıkça köpürüyor
sanki su saçıma girmiyor diye
başkaları burda söyleyince emin oldum
gerçekten çok sert ve kireçli izmir'in suyu

evet su girmiyor sanki karışıyor. İzmirin suyu aşırı kireçli ve arsenikli

kesinlike problem yok :) şuan bende güz tatilinden dolayı eve döndüm ve aynen emin oldum. İzmirin suyu AŞIRI kreçli ya demekki saçlarımıza da zararı büyükmüş :) dönünce napcaz asıl o önemli. Damacanayla mı yıkasak napsak
:10:

cidden ne yapmalı ki :/
ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım, saçımı damacana suyla yıkayıp vucudumu ayrı yıkamayı:))

Son düzenleyen: Moderatör:
bir izmirli olarak şu kuruluktan dolayı saçlarım belimdeyken gittim kısacık yaptım bıktım çünkü bende suyla alakası varmı diyordum değiştirmediğim şampuan kalmadı çünkü

bunun tek çözümü arıtılmış su kullanmak buda demek oluyoki banyodan 1 gün önce bir sürü su biriktiriceksin hepside artılmıs :)

Back