• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmiri bilenlee

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Merhanalar
Konuyu doğru yere açtım mı bilemedim umarim sorun olmaz. gerekirse yetkililer sonra silebilirler:)

Aralik sonu ocak başı eşim tatil hakkıni kullanacak. hem memleketine gidecegiz hemde tatil yapmak istiyoruz. ben zaten deniz otel vs tipi biri değilim ama izmiri merak ediyorum özellikle alaçatıyı.
O mevsimde havası nası olur? siddetle tavsiye ettiğiniz mekanlar yerler varmı?
Problem olmazsa özelden otel/pansiyon ismide atabilirsiniz bende bi yandan internetde arastiriyorum

Ah bu magazin programları...

Alacatıda görülecek hiç bişey yok. Bildiğiniz 70-80 yıllık eski evlerden oluşan bir köy. O evler restore edilip kafeye bara otele dönüşünce bi akın etti millet. Ne doğal güzelliği var ne tarihi bir yanı. Rüzgarı çoktur, gelecekseniz sıkı giyinin.

o tarihlerde kuru soğuğa denk gelirsiniz öyle kar falan olmaz ama alaçatı da in cin top oynar

Hafta sonu Alaçatı'ya gittik.
Hiçte öyle abartılıcak kadar güzelliği yok.
Fiyatlar zaten kazık.

Ama Çeşme'yi çok beğendim. Çeşme'ye gidin bence.

Evet magazin programlari xD çeşme ve bodrumda tavsiye edildi. oralara ne dersiniz o zaman? bari gitmişken paramızla rezil olmayalım madem pek alaçatınin albenisi yoksa:)) tvde göruyoruz alanyada bazi oteller oluyor yoksa oraya mi gitsek kafam karistu vallahi

Aralık sonu ocak başı olacaksa oralara gitmeyin bence, abant olur ılgaz olur öyle bir yer tercih edin bence, göl/dağ havası alın

ben olsam kış mevsiminde egeye gitmezdim .. yani en azından bodrum alaçatı gibi bir yere.. yazın bile fırıl fırıl esiyor alaçatı totonuz donar:) zaten arkadaşlarda demişler gezilcek görülcek bir yeri yok.. illa yazlık mekan olsun diyorsanız akdeniz tercih edin yoksa gezilip görülecek bir yer tercih edin..

Merhanalar
Konuyu doğru yere açtım mı bilemedim umarim sorun olmaz. gerekirse yetkililer sonra silebilirler:)

Aralik sonu ocak başı eşim tatil hakkıni kullanacak. hem memleketine gidecegiz hemde tatil yapmak istiyoruz. ben zaten deniz otel vs tipi biri değilim ama izmiri merak ediyorum özellikle alaçatıyı.
O mevsimde havası nası olur? siddetle tavsiye ettiğiniz mekanlar yerler varmı?
Problem olmazsa özelden otel/pansiyon ismide atabilirsiniz bende bi yandan internetde arastiriyorum
Bol rüzgarlı alaçatı.. bu zamanlarda daha soğuk ve sert esiyo.. ama genel anlamda hava güzel.. mevsimlik kıyafetler yeterli oluyor.. tabi sabah ve akşamları hırka istiyo haliyle..

Sığacık şirince hoş yerler küçük pansiyonlar da var.. ama daha büyük yerler derseniz çeşme otelleri yarım pansiyon çalışıyo.. ada taraflarına da gidebilirsiniz..

Buz gibi olur hava. :bicak:
Hele ki Alaçatı'da donarsınız.:temizlik:
Tabii iyi bir otelde kalacaksanız ve otelden çıkmayacaksanız o ayrı... :uykucu:

Aralık sonu ocak başı kısmını atlamışım ben :D bence siz yılbaşına falan denk gelicekse programı olan otellere bakın.. ya kışlık yerlere bakın veya güneye inin.. egede o tarihlerde bi şeycik yok.. baharda veya yazın güzel oluyo buralar

Kış mevsiminde de egeye ya da akdenize gitmek....
Bir zevk alınmaz alaçatıda kışın ne yapacaksınız allah aşkına yüzülmez edilmez sakindir orası yazınki gibi mi olur

İzmir merkeze gelmek isterseniz hayat sürekli akıyo oralarda.. alsancak konak kordon pasaport karşıyaka.. gezilcek çok yer var.. tarihi kemeraltı çarşısı falan da çok güzel.. ay gezesim geldi valla :)))

Evet magazin programlari xD çeşme ve bodrumda tavsiye edildi. oralara ne dersiniz o zaman? bari gitmişken paramızla rezil olmayalım madem pek alaçatınin albenisi yoksa:)) tvde göruyoruz alanyada bazi oteller oluyor yoksa oraya mi gitsek kafam karistu vallahi

Kış mevsiminde denize de giremeyeceğinize göre neden tatil yörelerini tercih ediyorsunuz? Bu kısmı anlasam tavsiye vereceğim. Ama bahsettiğiniz yerlerde kışın gezilip görülecek hiç bir şey yok ki...

Back
X