Bebek İkinci El İzmir'den travel sistem bebek arabası arıyorum!!!!

Merhaba ilgilenirseniz bende GRACO Symbio var. açtığım konu başlığından ayrıntılarını bulabilirsiniz

Fiyat aralığınız nedir? Biz Mart ayında kanz marka araba aldık fakat acilen ihtiyaçtan satmak zorundayım 1-2 defa kulland ık zaten bebeğim Nisan'da doğdu.950 tl ye aldık 750 tl ye vereceğim.kanz doll cosmo lux model internetten bakabilirsiniz.

Merhaba ilgilenirseniz bende GRACO Symbio var. açtığım konu başlığından ayrıntılarını bulabilirsiniz

Mesajıma cevap verme inceliğiniz için teşekkür ederim.Arabayı inceledim ama çok istediğim bir model değil o nedenle düşünmüyorum.İyi günler dilerim.

Mesajıma cevap verme inceliğiniz için teşekkür ederim.Arabanın iyi olduğuna şüphem yok ama fiyat aralığımızdan yukarıda bir durum var eğer fiyat aralığınızı 500'e düşürürseniz görüşelim.İyi günler dilerim.

Ben teşekkür ederim..inanın çok isterdim o fiYata verebilmek ama ihtiyaçtan satıyorum zaten.isterseniz ana KUCAĞINI almadan puseti verebilirim.

cadillac casual marka travel sistem arabam var garantisine 1,5 yil var daha 400 tl ye satmayi dusunuyorum almak isterseniz ama kargo da tutar bunuda goz onunde bulundurun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…