- Konu Sahibi totacrocus
-
Merhaba ilgilenirseniz bende GRACO Symbio var. açtığım konu başlığından ayrıntılarını bulabilirsiniz
Fiyat aralığınız nedir? Biz Mart ayında kanz marka araba aldık fakat acilen ihtiyaçtan satmak zorundayım 1-2 defa kulland ık zaten bebeğim Nisan'da doğdu.950 tl ye aldık 750 tl ye vereceğim.kanz doll cosmo lux model internetten bakabilirsiniz.
Ben teşekkür ederim..inanın çok isterdim o fiYata verebilmek ama ihtiyaçtan satıyorum zaten.isterseniz ana KUCAĞINI almadan puseti verebilirim.Mesajıma cevap verme inceliğiniz için teşekkür ederim.Arabanın iyi olduğuna şüphem yok ama fiyat aralığımızdan yukarıda bir durum var eğer fiyat aralığınızı 500'e düşürürseniz görüşelim.İyi günler dilerim.
Ah bu kargo islerinin gözü kör olsun.:)cadillac casual marka travel sistem arabam var garantisine 1,5 yil var daha 400 tl ye satmayi dusunuyorum almak isterseniz ama kargo da tutar bunuda goz onunde bulundurun derim
Ah bu kargo islerinin gözü kör olsun.:)
Ürünü hic kullanmadiniz mi?Travel set zannediyorum ve cift yönlü. İzmir'de misiniz ve fiyat nedir?Merhaba baby2go marka düşünürsen elimde sıfır ürün var. baby2go 8837
Ürünü hic kullanmadiniz mi?Travel set zannediyorum ve cift yönlü. İzmir'de misiniz ve fiyat nedir?
ilgilendiğiniz icin teşekkür ederim ama bize fazla gelecek o nedenle almaya düşünmüyoruz.Iyi günler dilerim.merhaba ürün sıfırdır hiç kullanılmamış, ankarada yım ben. 600 tl ye veririm.
İzmir'de az kullanılmış garantisi devam eden fiyatli uygun travel sistem bebek arabasi ariyorum 2 hafta surem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?