Bebek İkinci El Izmirden tinny love üçü bir arada ana kucağı, bebek arabası ve ahşap beşik arıyorum.

yaldizy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
216
22
118
İzmir
Arkadaşlar, Ocak ayında dünyaya gelecek bebeğim için tinny love ana kucağı, yatak odamda yatağımın kenarında kullanabileceğm ahşap beşik (ancak iki yaşa kadar yatabilmeli, ve sallanan tipte), birde bebek arabası arıyorum. İlgilenenler için teşekkür ederim.

Bebek arabası nasıl birşey düşünüyorsunuz? Ben de izmirdeyim elimde 2013 şubatta alınmış ve garantisi hala devam eden GRACO symbio popart Travel Sistem Bebek Arabası var,bebek arabasına da Monte edilebilen ayrıca oto koltuğu olarak da kullanılan anakucağıyla birlikte arabaya 600 tl istiyorum yani anakucağı/oto koltuğu+bebek arabası 600 tl,yağmurluğu da var,arabanın tekerlekleri çıkıyor,süspansiyonlu şişme tekerlek,hiçbir beresi yok kiri bile yok biz baston kullanıyoruz artık ondan elden çıkarıyorum,düşünürseniz yine bebek arabasına takarak oullanabileceğiniz portbebesi de mevcuttur,tiny love 3 ü bir arqda vardı ama sattım yine izmirden bir arkadaşa,keşke o da olsaydı hepsini birden alıp işinizi görürdünüz

Canim benim konularimdaki besik ve bebek arabasina bir bak istersen yardimci olabilirim.iyi gunler...

merhaba cok begenerek aldigim bir besigimiz var yazin sicak kisinda soguk diye odasinda yatirmaya kiyamadik cok az kullanildi.alttaki cekmeceleri hic kullanmadik.izmirde oturuyorum resim ekliyemedim sarjim.az cekemedim

İki yarı konu oluşmuş sanıyorum,size daha önce de yazmışım hatta anakucağı ve bebek arabasını 600 tl demişim ancak anakucağını başkasına sattım elimde arabası var onu da 400 e bırakırım portbebesiyle 520 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…