naila Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 346 0 17 Temmuz 2012 Konu Sahibi naila #1 selam arkadaşlar elinde kanguru olup satmak isteyen varmı izmir içi tercihim elden teslim alabiliriz varsa fotoğraflarınızı ve fiyatlarınızı bekliyorum...
selam arkadaşlar elinde kanguru olup satmak isteyen varmı izmir içi tercihim elden teslim alabiliriz varsa fotoğraflarınızı ve fiyatlarınızı bekliyorum...
A atlar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2010 236 5 19 Temmuz 2012 Konu Sahibi naila #3 nerde oturuyorsunuz.bende izmirdeyim.kanguru var elimde
naila Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 346 0 19 Temmuz 2012 Konu Sahibi naila #4 atlar .!.: nerde oturuyorsunuz.bende izmirdeyim.kanguru var elimde Genişletmek için tıkla... özelden mesaj attım canım elindeki ürünün resmini yükleyebilirmisin?
atlar .!.: nerde oturuyorsunuz.bende izmirdeyim.kanguru var elimde Genişletmek için tıkla... özelden mesaj attım canım elindeki ürünün resmini yükleyebilirmisin?
naila Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 346 0 27 Temmuz 2012 Konu Sahibi naila #5 arkadaşlar kanguru aldım konu kapanmıştır teşekkür ederim