Bebek İkinci El izmirden çift yönlü uygun fiyatlı travel sistem olmayan bebek arabası arıyorum..

Bende chicco l move siyah renk var ama resim atamıyorum burdan fiyat en son 400 tl.bi arastırın isterseniz hem fiyatını hem özelliklerini

erkek bebek için............

bende bugünlerde foto çekip koymayı düşünüyordum.senin ilanını görünce birde izmir olunca eledim bak beğenirsen görüşürüz

$617mav.jpg

Sunny Baby Hummer bebek arabası sizin ve bebeğinizin ihtayaçlarına tam anlamıyla cevap veriyor.
Çift yönlü kullanma özelliği ve büyük alışveriş sepeti bu özelliklerden sadece bir kaçı.
Alt kısımda bulunan büyük boy file sepet bebeğinizin ve sizin eşyalarınızı rahatça alır.
Kullanışlı ayak örtüsü bebeğinizin ayaklarını rüzgardan korur
360 derece dönebilen ön tekelekler sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahiptir
Tam yatabilen sırt dayanağı bebeğinizin seyahat esnasında rahatca uykuya dalmasını sağlar
Kalın lüks şilteli oturma bölümü oldukça sağlamdır
5 noktalı emniyet kemeri sayesinde oldukça güvenlidir
Ayarlanabilen ayak dayanağı bebeğinizin konforu düşünülerek tasarlanmıştır İki yönlü kullanılabilen itme barı bebeğinizi görerek de kullanmanıza olanak tanır
İtme barında yiyecek ve içecek koymanız için tasarlanmış bölümler vardır Açılıp kapanabilen üst tente bebeğinizi güneşten ve yağmurdan korur

bende bugünlerde foto çekip koymayı düşünüyordum.senin ilanını görünce birde izmir olunca eledim bak beğenirsen görüşürüz

Eki Görüntüle 1118997

Sunny Baby Hummer bebek arabası sizin ve bebeğinizin ihtayaçlarına tam anlamıyla cevap veriyor.
Çift yönlü kullanma özelliği ve büyük alışveriş sepeti bu özelliklerden sadece bir kaçı.
Alt kısımda bulunan büyük boy file sepet bebeğinizin ve sizin eşyalarınızı rahatça alır.
360 derece dönebilen ön tekelekler sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahiptir
Tam yatabilen sırt dayanağı bebeğinizin seyahat esnasında rahatca uykuya dalmasını sağlar
Ayarlanabilen ayak dayanağı bebeğinizin konforu düşünülerek tasarlanmıştır İki yönlü kullanılabilen itme barı bebeğinizi görerek de kullanmanıza olanak tanır
İtme barında yiyecek ve içecek koymanız için tasarlanmış bölümler vardır Açılıp kapanabilen üst tente bebeğinizi güneşten ve yağmurdan korur[/QUOTE
]
aslında bu arabamı satmayı düşünmüyordum izmir deyince ne bileyim hemen cvp yazdım kendi resmini oyarım istersen elle tutulan yerlerinde çizik var başka bişeysi yok ayak örtüsünü de yanında gönderirim.

Eki Görüntüle 1118997

Ayarlanabilen ayak dayanağı bebeğinizin konforu düşünülerek tasarlanmıştır:27: İki yönlü kullanılabilen itme barı bebeğinizi görerek de kullanmanıza olanak tanır
İtme barında yiyecek ve içecek koymanız için tasarlanmış bölümler vardır Açılıp kaüst tente bebeğinizi güneşten ve yağmurdan korur[/Q

200 tlbeni asar 100 tlye kafar bakiyrm.tsk.

Back