- Konu Sahibi immortalbeloved
Merhaba, kızıma haziran 2014 sonunda chicco paint yürüteç aldık. Maalesef biraz geç almışız, sadece 1,5 ay kullanabildi. Mavi renk, çiziği kırığı, lekesi, eksiği hiç bir sorunu yok, adeta sıfır gibi. Garantisi devam ediyor, bildiğim kadarıyla tekstil kısmı çıkabilip yıkanabiliyor. Ağustosta söküp tekrar kutusuna koyup kaldırdım o yüzden aşağıda temsili resmini koydum. Chicco'nun bu modelinde ışık müzik vs yok. Kumaş oyuncakları var. Ki kızıma bu kadarı da yetti. Aldığınızın üçüncü günü evde koşmaya başlıyorlar.
Oldukça sade bir model fakat çok çok sağlam ve güvenli. Katiyen devrilmesine falan imkan yok. (Kızım her tür denedi, o devrilmediyse kimse devrilmez:) Çocuğunuzun boyuna göre ayarlanabilmektedir. Sıfırı 130-150 civarı satılıyor, ben 75TLye veriyorum. İzmir alsancak, gaziemir, ya da kuşadasından teslim edilebilir.
Oldukça sade bir model fakat çok çok sağlam ve güvenli. Katiyen devrilmesine falan imkan yok. (Kızım her tür denedi, o devrilmediyse kimse devrilmez:) Çocuğunuzun boyuna göre ayarlanabilmektedir. Sıfırı 130-150 civarı satılıyor, ben 75TLye veriyorum. İzmir alsancak, gaziemir, ya da kuşadasından teslim edilebilir.