izmirden aldığım gelinliğimi uygun fiyata vereceğim.. ihtiyacı olanlar kaçırmasınn

sturkans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
414
32
43
İzmir çankayadan uzun pazarlıklar sonucu 2500 tlden indirtip, 1850 tlye aldığım gelinliğimi, bebek hazırlığı yaptığımdan hem bana maddi katkı sağlaması için, hem de ihtiyacı olanların işi görülsün diye uygun fiyata 750 tlye vereceğim. Resimlerde de görüldüğü gibi gelinlik tek parça, etek ucu ve duvağı aynı güpürden. rengi tam beyaz değil kırık beyaz, arkası ipli model. benim bedenim 38 iken ipler fermuar kadar kapalı duruyordu. 38-40 beden olanların rahatlıkla kullanabileceği bir model. benim boyum 168 ve topuklu ayakkabılarla resimdeki gibi durdu. boyu 165-175 olanların uygun topuklu ayakkabıyla kullanabileceği bir ürün. 1-2 saat fotoğraf çekimlerinde ve 1 akşam düğünde giyildi. ayakkabılarımı satıp satmamakta kararsızım ama beğenen olursa 50 tlye verebilirim. (38numara)

Kızlar ihityacı olup da tek seferde bu kadar parayı veremem diyenler için sahibinden.com da 3-6-9 ay taksit seçenekleri oluşturdum. Güvenli ödeme sistemiyle neredeyse tüm kredi kartlarına taksit seçeneği mevcut ve sonradan yüksek kargo ücreti tereddütünüz olmasın diye kargo bana ait :) ve yine güvenli ödeme sitemiyle siz ödeme yaptıktan sonra siparişiniz gerçekleşiyor ama para benim hesabıma geçmiyor, güvenli sistemde bekletiliyor. kargo size ulaştıktan ve siz bunu onayladıktan sonra para bana aktarılıyor. dolayısıyla 2 taraf da mağdur olmuyor. bilginize

eşime sormadan yazmak istememiştim dün, onun da onayıyla Altınyıldızdan aldığımız damatlık da satılık. 52 beden 6 drop sanırım eve gidince tekrar bakacağım. Resimde görüldüğü gibi (ayakkabılar hariç) ceket+pantolon+kuşak+papyon+gömlek 750 tlye almıştık işiniz görülsün diye 350 tl :)

1 ay sonra bu işlerle uğraşmak için pek müsait olmayacağım. almak isteyen varsa işi görülsün diye fiyatı düşürdüm. gelinlik 600 tl taksitli seçeneği devam ediyor.

Bende ankarada oturuyorum ve denemeyi cok isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem cok begendim hemde ikinci ele daha cok ihtiyacim var.40 bedenim olabilir sanki.

Hem cok begendim hemde ikinci ele daha cok ihtiyacim var.40 bedenim olabilir sanki.

Beden cok iyi olur, boyunuz kac cm?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bana birazcik uzun gelmisti ama alt ucu güpürlü oldugu icin kisalttiramamistim. Topuklu ayakkabiyla da resimdeki gibi oldu. Size tam olur bence. Gercekten begendiyseniz ve almak isterseniz, denemeniz konusunda yardimci olmaya calisirim.

Nisanlimla kendimiz yapıyoruz herşeyimizi. O yüzden olursa cok iyi olur ve inan senin ve bebeğinin uzerinde olur dualarim

Nisanlimla kendimiz yapıyoruz herşeyimizi. O yüzden olursa cok iyi olur ve inan senin ve bebeğinin uzerinde olur dualarim

Biz de kendimiz yapmistik o yuzden yardimci olmayi cok isterim. İnsan sadece dugunde giyecegi birseye cok para vermek istemiyor ama son haftaya kadar bekledim uygun bisey bulabilirmiyim diye bulamamistim insallah size uyar. Dugunuz nezaman?

Aynen cok dogru soyluyorsun.dugunum 21 haziranda olacak kismet olursa.

Gelinliginj cok begendjm tam begendigim model.olursa cok guzel olur gercekten.nasil olur ustumde bilemedim ama nerde oturuyorsun?

Gelinliginj cok begendjm tam begendigim model.olursa cok guzel olur gercekten.nasil olur ustumde bilemedim ama nerde oturuyorsun?

Ben burdurdayim. Olculeri sizin ölculerinizde olan bir arkadasima deneteyim eger bedeni uymazsa bosuna emek cekmemis oluruz. Eger uyarsa ben size kargoyla gonderirim. Denersiniz, begenirseniz alirsiniz :) olur mu?

Cok guzel olur ne zaman deneyebilir arkadasiniz cok heveslendim hemen deneyebilir mi:)

Cok guzel olur ne zaman deneyebilir arkadasiniz cok heveslendim hemen deneyebilir mi:)

Arkadasimla konustum sali gunu musaitmis. Bir aksilik olmazsa sali aksami ceker gonderirim :)

Hamile olmasaydim enn topuklularimi giyer boyumu 1.80 yapar foto gonderirdim ama göbusumden sigmaz simdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…