İzmir'deki halı yıkama yerleri hakkında fikir paylaşalım lütfen!

psikocool

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
46
0
86
39
İzmir
selam arkadaşlar ben yeni evlendim 4 ay oldu ama halılar çok tüğ çıkartıyor ee malum yaz olunca kapı pencere açık toz da oluyor halımı güzel bir yerde yıkatmak istiyorum ama tavsiyeye ihtiyacım var. nerde, ne kadara, nasıl yıkatabilirim makina ile yıkayanlar var onlarda yıkatıp memnun kalan veya sorun yaşayan var yazarsanız sevinirim bu her zman gerekli lütfen fikir ve görüşlerinizi paylaşın ben bucada oturuyorum önerilerinizi bekliyorum.:sm_confused:

aynı sorunları bende yaşıyorum. Bir de benim bir halım kırmızı her taraf kırmızı tüy dolu :(

ben evde yikadim daha doğrusu eşim yikadi beyaz yerler krem rengi olmuş ya nasıl bişi anlamadım güzel bir yer lazım ama kimse yazmamış acaba halı yıkatan yokmu hiç anlamadım ki

Telefon numarası varsa verirsen çok daha ii olur arar konuşurum birde bayram geliyor herkes yıkatacak acaba ben daha sonra mı yıkatsam gerçi halıda lekeli düzgün de olsun istiyorum.numarasını verirsen arar konuşurum arkadaşlar başka yokmu acaba yıkatan memnun kalan veya kalmayan söyleyin lütfen

Back
X